• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Poszłam się tylko wykąpać a wy już 3 strony naprodukowałyście:)
Jutro mam na 10. Dzięki dziewczynki za kciuki! kochane jesteście!!!!! Dzisiaj cały dzień sobie powtarzam że muszę isć w miarę na luzie, bo mniejsze rozczarowanie wtedy bedzie.
Idę na masterchefa:-)
Bietka ja odświeżam mikrofalę plasterkiem cytryny, który podgrzewam, to pewnie kuchenkę też tak można.

bietka masz ja wstawic do cieplego piekarnika i poczekac az ta woda wyparuje jak nie pomoze po pierwszym razie to powtorz ona mowila ze to dziala ze odswierza zapach piekarnikow. Twoj m pewnie nie odkleil jakiejs foli ochronnej i dlatego tak zalatwil ten piekarnik

Jestem byliśmy u siostry A w szpitalu małą taka malutka jak laleczka grzeczna spała cały czas kochana glodomorek bo je co chwile a ewelina nie ma jeszcze pokarmu więc ją dokarmia butlą i troche na piersi wróciliśmy a dziadki nam przemeblowanie zrobili:-) bylam w ccc kupilam sobie buty na zime a teraz siedze poczytam was i wcinam mandarynki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry