• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta jeżeli nie sprawia mu to trudności i nie ma twardego brzuszka, a kupka jest jak musztarda to nie masz się czym martwić, mleko modyf trawi się inaczej niż mleko z piersi
Igor robił co dwa dni tzn. pon, środa, piatek i żyliśmy pediatra mówiła że jest OK, taka jego przypadłość, miałam syrop laktuloza w razie czego... zmieniłam mleko na bebilon... i nie miał zaparć ale też zdarzał mu się dzień bez kupy
od miesiąca znów robi codziennie ...
obserwuj go, jeśli się pręży, kupka sprawia mu trudność, płacze- to zaparcia...
jeśli po prostu nie robi , to nie martw się- zrobi jutro taką wielką że mu z pieluchy wypłynie... :-)

dobranoc

Bobo ja też mam nadzieję że będziesz mogła. Ja miałam swoje chusteczki bo w szpitalu nie dawali
Bietka no to super bo już się martwiłam a kupi ma tak jak mówisz takie jak jajecznica - musztarda uf to mi ulżyło bo ja już myślałam że biedny się męczy a brzuszek ma miekki. Ja zmieniłam z Nana1 na bebiko to jest ponoć jeden producent

Ostatnia edycja:
Bobo tylko ciuszki na wyjście małego brali kąpali ciuszki dawali swoje i pampersy też nawet mi do domu dali zapas także nic nie potrzebujesz oprócz chusteczek. Później po porodzie dostaniesz dwie paczki dla małej w jednej i drugiej będą książeczki, sudokrem i różne próbki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry