• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj kotek juz zostanie ?

Bietka mam pytanko: jak odciagasz katarek Igorkowi zdarza Ci sie ze ta wydzielina jest podbarwiona krwia. ja stosuje tylko sol morska ta w sprayu i wtedy odciagam frida. ale czasem jest delikatnie podbarwiony krwia tak jakby sluzowka byla podrazniona. mam sie martwic?

reklama
hej male moje walczylo ze mna do 1 w nocy:baffled: potem pobudka na karmienie o 5 i 8, oczywiscie z kupa musiala poczekac az zaloze czystego pampersa:baffled: a teraz spiaca krolewna odsypia, spi jak zabita:crazy:

Bietka a co M na te sny z Malaszynskim???:-p niedlugo bedziesz miala szlaban na Lekarzy:-)

mi sie ostanio śniło ze się kochałam z szczęśnym w. i nakrył mnie m :rofl2: ale skad szczęsny jak ja wogóle o nim nie myślałam i wogole on mi sie nie podoba :confused::confused::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber tak zdarzyło mi się kilka razy , myślę że to naczynka pękają, nosek podrażniony - u nas katar już 10 dni... niby mniej ale chrumka dalej :baffled::crazy:

och scoti nie chcesz wiedzieć.... co on mi robił w tym śnie ;-) m nic nie wie, :))))

anisiaj
poproszę bułeczkę z czymś tam, łysy będzie w nocy

anaber fantazjujesz z młodszymi :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry