• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta bo sie boje dlatego nie zadzwonie. boje sie zadzwonic boje sie isc i w ogole nie nadaje sie do niczego dzis. znow dzwonil maz i mi trul jeju jak on mnie wkurza lepiej zeby poszedl gdzies sobie na kilka dni zebym miala spokoj

marta z tymi ruchami to chyba roznie jedne czuja wczesniej inne pozniej, jak u mnie bedzie wszystko ok z ciaza to tez nie bede sie mogla ruchow doczekac.... no ale jeszcze duzo przede mna
ide sie polozyc za godzine wraca maz wyciagnelam mu mieso i niech sobie sam robi obiad ja mam w du....pie
pozniej wpadne papa

hejka jestem

widzę, że tu piękna dyskusja o mężczyznach trwa :-)
mój m - to typowy rozpieszczony jedynak, za którego robiła wszystko mamusia... no cóż -od 5 lat uczę go życia i oczywiście idealnie nie jest,ale są postępy...
Troszkę inaczej wyobrażałam sobie okres ciąży i jego zachowanie w tym czasie, ale cóż podobno ideałów nie ma... :no:

bobo kopniak ode mnie!!!!!!!!!! dzwoń do gina !!!! i to już , może będzie miał coś na popołudnie... ja też kilka razy byłam nie planowo przed 14 tyg, bo się bałam. Owszem płaciłam, ściemniałam, że mój gin na urlopie, ale potrzebowałam tego- dla SPOKOJU !!!!

marta myślę, że w 17 tyg. można odetchnąć :-) wszystko będzie dobrze, jeszcze 2-3 tyg i zaczniesz czuć bąbelki w brzuchu :-)

6 mamo skandal z tym żużlem. :crazy:

reklama
Marta poczujesz:tak:
Na to wpływa umiejscowienie łożyska i figura mamy...Im człowiek szczuplejszy tym szybciej czuje.Ja poczułam bardzo wcześnie...w 14tyg. a w drugiej chyba w 16.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry