• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Ja do szczupłych nie należę hi hi 55kg + teraz 4 jeszcze żywej wagi.
Mam nadzieję że poczuję bo już nie mogę się doczekać.

Co dziś na obiad serwujecie?

reklama
Bycie w ciąży jest cudem,a czuć ruchy maluszka jest uczuciem nieziemskim,nie do opisania,wspaniałym.Każda mama czeka na ten moment i ja też czekałam za każdym razem i w ostatniej chyba ciąży poczułam dzidzi w okolicach 14 tyg.Martuś,bobo,scoti i inne wczesne kangurki doczekacie się tych kopniaczków.Nie wiem jak u was dziewczęta,ale ja jak rodziłam dzieci,to po porodzie tęskniłam za kopniaczkami,hehe,może to ja dziwna jestem???
bietka żużlowy skandal to mało powiedziane,oprócz tego jestem zdania że przepisy są mało sprecyzowane,jeśli chodzi o to co może,a czego nie może sędzia w sytuacjii,która zdarzyła się wczoraj.

Ja na obiadek mam wczorajszy rosołek z makaronem.

Na chwilę znikam,bo muszę iść po księcia Karola do przedszkola i potem spacerek.

Ostatnia edycja:
No to ja usmażyłam pałki z puree ;-)
Jery jak mnie dziś brzuch boli masakra. A jutro idę po ankiety są już gotowe :)

Ostatnia edycja:
pospalam sobie :) maz wrocil z roboty kupil mi moja ulubiona salatke. co on sobie mysli ze salatka mnie przekupi? mam na nia ochote ale nie zjem mam go gdzies. sam sobie obiad zrobil i teraz siedzi wielce objedzony.

Już wróciłam,troszkę jestem zmachana po tym spacerku,ale było całkiem przyjemnie i pogoda całkiem niezła.
Bobuś ale zawzięta jesteś,hihi ale masz taki charakter jak ja.Bo ja czasami też tak robię,skręca mnie z głodu a nie ruszę co łaskawca przyniesie,wstyd się przyznać,ale nawet kwiata czasami odrzucam albo wręcz łamię i wyrzucam.
Marta może weź no-spę na brzusio,co?

Wyobraźcie sobie że z zusu pieniedzy jeszcze nie przelali:wściekła/y: Bobo-nie denerwuj sie kobieto bo nie ma czym ja jestem taki łasuch że jednak salatke bym zjadła ale nie koniecznie bym sie pogodziła z m:sorry: Byłam ze swoim m u okulisty bo sierota jak był u kochanego wujka w sobote to wbił sobie opiłek do oka całe zczerwieniało ale do lekarza nie miala kiedy iść :angry:Igłą mu z oka to wyjął i spokój A takie łóżeczko nam teśc robi dla bączkahttp://allegro.pl/lozeczko-safari-zyrafka-mis-szuf-materac-klups-i2274079399.html

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry