• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiesz gosiulek tylko, że dla ciężarnych są inne normy - i ja ostatnio miałam już obniżony, tylko o 0,4 i powiedział, że jest OK, bo krew jest rozrzedzona,ale hemoglobinę miałam OK
a teraz też hemoglobina spadła
nie panikuję, bo wiem że dla ciężarnych są inne normy- dopytam wszystko w środę :sorry:

bietka
hemoglobina 10,2 a norma 11,5-16,5
hematokryt 31,4 a norma 36-47 a Ty ile masz?? ja biore tardyferon fol 2x1 na poczatku bolal mnie trochę brzuch i miałam zatwardzenie a teraz na odwrót :) załatwiam sie 2x dziennie tylko kolor nieciekawy :-) bo czarny ale to podobno normalne

a skarpetusie w tesco 5 sztuk w paku po 25zl. a Ty po ile kupowalas pochwal sie łupami :tak:

co do wyników ja na dniach bede robić morfologie to zobaczymy jak po tym żelazie jest czy sie coś poprawiło czy nic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i zjadlam salatke :) byla taka dobra ze w minute ja pochlonelam :) salatka byla grecka mniammmmmm ale nie wybaczylam mu jeszcze. siedzi grzecznie cicho i sie nie odzywa heehe

Gosiulek-moja córa też spała w takich spodenkach jak była mała i nie narzekała:-Dale z niej wogóle był spioch tylko spała i jadła i dziecka do 3 misiąca nie było w domu a już panikowałam że ona na, sie nie rozwija:-pjest tak jak mówi Anaber zalezy coi kto komu pasuje i tak samo dziecku wiadomo że nie można bąbla wciskać w małe i niewygodne ubranka Bobo-i dobrze najważniejsze że dzidzior nakarmiony:-) Marta-a ciebie gdzie zjadło? Bietka-no pochwal sie co zakupiłaś ciekawego:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry