• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
My wracamy do domku. Kubek usnal:-)
Lawka z centralnego z trudnoscia zmiescila sie do 504 ale sie zmiescila i nawet tymrazem kierowca mnie z autobusu nie wyprosil:-).
Anis ja gadula? Nieeee:-)

Witajcie :)

W końcu do Was zaglądam... w piątek zakończyłam kurs florystyczny egzaminem- z praktycznego i z teorii dostałam po 5 i bardzo dobrą oceną na zaświadczeniu zakończyłam moje 3 miesięczne szkolenie :) Wybaczcie że w tym czasie rzadko zaglądałam ale na nic nie miałam czasu... Teraz przez ostatni miesiąc miałam praktyki w kwiaciarni na drugim końcu miasta, jeździłam na 9, kończyłam o 16, w domu byłam o 17... ale od teraz będzie spokojniej, 31 jedziemy nad morze a póki co czeka mnie ogarnianie mieszkania :)

reklama
Doczytałam właśnie Justi :) Super że się spotkałyście! Ile Was było? :)
Smerfetko dawno mnie tu nie było i dziś gdy zajrzałam bardzo się ucieszyłam... Gratuluję Ci Kochana i życzę zdrówka dla Was i wszystkiego co najlepsze :* :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry