Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My wracamy do domku. Kubek usnal:-)
Lawka z centralnego z trudnoscia zmiescila sie do 504 ale sie zmiescila i nawet tymrazem kierowca mnie z autobusu nie wyprosil:-).
Anis ja gadula? Nieeee:-)
W końcu do Was zaglądam... w piątek zakończyłam kurs florystyczny egzaminem- z praktycznego i z teorii dostałam po 5 i bardzo dobrą oceną na zaświadczeniu zakończyłam moje 3 miesięczne szkolenie Wybaczcie że w tym czasie rzadko zaglądałam ale na nic nie miałam czasu... Teraz przez ostatni miesiąc miałam praktyki w kwiaciarni na drugim końcu miasta, jeździłam na 9, kończyłam o 16, w domu byłam o 17... ale od teraz będzie spokojniej, 31 jedziemy nad morze a póki co czeka mnie ogarnianie mieszkania
Doczytałam właśnie Justi Super że się spotkałyście! Ile Was było?
Smerfetko dawno mnie tu nie było i dziś gdy zajrzałam bardzo się ucieszyłam... Gratuluję Ci Kochana i życzę zdrówka dla Was i wszystkiego co najlepsze :*