reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej, jestem. Po pracy się skimnęłam, a później zabrałam się za gulasz i podgrzałam pulpety M, bo siedział biedaczek po godzinach. No i nie uwierzycie, przypaliłam i gulasz i pulpety. Co za kucharka ze mnie, dobrze, że M głodny był to nie narzekał;-)
Bobo, ja też już bym wybaczyła, tym bardziej, że sałatka była Twoja ulubiona:-) Ja się wstawiam za Twoim, wiem, że Ci okropni panowie potrafią zajść za skórę i foch od czasu do czasu nie zaszkodzi. I koniecznie zadzwoń do lekarza, ja nie chce nic krakać, ale nawet jeśli jest cosik nie tak to chyba lepiej wcześniej wiedzieć, by w razie konieczności opanować sytuację. ALe oczywiście wydaje mi się, że to Twoja psychika Ciebie nakręca i z maleństwem wszystko ok.
Anaber, wszystko bardzo fajne, a skarpety przesłodkie.
A ja nie chce zapeszać, ale dzisiaj nie miałam żadnego plamienia. Ze strachem sprawdzałam, ale mam tylko mleczny śluz. Czyli dupek pomaga, do tej pory między 7 a 8 dniem fazy lutelanej miałam różowy śluz, który przechodził w brązowe mazy:-(

dzoanko no ja juz od rana z ciekawosci na Twoj wykres patrzylam i Kochana trzymam &&&&&&&&& :) a co do lekarza to sama nie wiem :( poszlabym ale sie boje.....
usiadl kolo mie i wypytywal co mi i w ogole powiedzialam ze ma sie odczepic a ten gadal i gadal a ja nic no i poszedl na swoj fotel. no mam nerwa na niego

Wiolka ja kupuję takie łóżeczko oczywiście plus materacyk dodatkowy :

NEW 2012 Łozeczko turystyczne kojec MOOLINO ATEST (2196245719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Brązowo- beżowe.
Anaber super ciuszki naprawdę i za taniochę

Bietka nie mam pojęcia chyba dla normalnych, ale nie wiem to mnie zszokowałaś :szok:

Bobo pogadam na pewno z ginem
Dzonka to tak jaj ja !!! ja dziś przypaliłam pałki i patelnie ...
Gosiulek dokładnie hi hi hi po lody do biedronki ale jeszcze podskoczyliśmy do kawalerki i powiem Wam, że mozolnie im idzie to kładzenie kafli .

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo, ja dzisiaj cała w nerwach, bo zawsze miałam te plamienia, a dzisiaj nic i tak jak Ty strasznie się boje, że pójdę do toalety i zobacze ten podbarwiony śluz:-( (przepraszam za obrazowe przedstawienie sprawy).
Martuś, fajne to łóżeczko, ja też będę kupować takie właśnie turystyczne. Drewniane jakoś do mnie nie przemawiają

Do góry