• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

Marta-każdego to jest dowolna sprawa każdego w czym śpi jego dziecko my bedziemy miec drewniane moi znajomi też mieli turystyczne i sobie chwalili :tak: Dzoana-to kciuki za wiesz co&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
Wiolka ja kupiłam wózek z gondolą, spacerówką i fotelikiem i można też go podpiąć ale ja urodzę na zimę a na wiosnę będę już używać spacerówki ;-) No ale dokładnie tak jak mówisz :-D Chyba się nie gniewasz na mnie co?
Dzona trzeba wierzyć
Gosiulek to dobrze że głowa nie boli

Ostatnia edycja:
reklama
Marta-o co miałabym sie obrazić no costy każdy sobie wybiera to co jemu pasuje a to że masz inne zdanie niż ja to przecież jest normalne:-Dnie jesteśmy w podstawówce i nie narzucam nikomu że jak ja bede takie mieć to muszą wszyscy absolutnie;-) taki ci sie podobał i taki masz u ciebie sie może swietnie sprawdzić i tyle:tak:ja ucze swoją córe wierszyka na dzień matki do przedszkola pewnie sie popłacze jak bedzie mówiła bo to bedzie mój pierwszy w życiu taki dzień matki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry