reklama

Nasze sprawy...

Bietka w poniedziałek powinien być definitywny koniec bo zostały takie pierdy typu listwy podłogowe, przykręcenie wieszaczka do papieru toaletowego no i w tyg będę chyba już tam wszystko myc :dry: tak mi się nie chce ale cóż... nikt tego za mnie nie zrobi.
-
no i gdzie Wy wszystkie jesteście hm?

Ostatnia edycja:
reklama
marta ja też tego nienawidzę... już wyobrażam sobie burdel jaki zastanę po powrocie :no:mama przyjedzie mi pomóc, ale i tak będę musiała po swojemu poukładać , umyć
ehhhhhhhhhh :-(:-(:-(:-(

wstalam :) pospalo mi sie taka bylam padnieta :( teraz zdaloby sie isc do sklepu po tego storczyka dla mamy a takiego mam lenia ze ojojoj :( hihi
bietka patrzyly na mnie jak na stwora z kosmosu ale zadna nie odwazyla sie do mnie przemowic w tej kwestii, pewnie miedzy soba gadaly.

ide do tego sklepu nie chce mi sie no ale jak mus to mus hihi :)

Ostatnia edycja:
Witam sie dziewczynki.
Przepraszam,ze tak pozno ale dzis fajny,aczkolwiek zabiegany dzień.

Wszystkim mamusiom bez wyjątku składam najlepsze życzenia!!!

Co do szkoły rodzenia to ja nigdy nie chodziłam i nigdy też nie żałowałam tego.Dla mnie to bzdura,strata czasu i pieniędzy.Jak rodziłam pierwszy raz to miałam 20 lat,gin mnie straszyła,że poród będzie długi i ciężki,a ja uwinęłam się w trzy godzinki od pierwszego malutkiego skurczu.Opieka i pielęgnacja nad Ewelinką nie sprawiały mi problemów,pępuszek też nie.I tak było za każdym razem,karmienia piersią uczyła mnie położna po porodzie.

Bez urazy dziewczynki,ale to tylko moje zdanie.
Do pielęgnacji pępuszka zawsze używałam roztworu gencjany na spirytusie,bo i w szpitalu też tak robili.

kochane moje dobrze się czuję dziękuje wam bardzo za troskę
Bobo gratuluje egzaminu
Marta jak trzeba to trzeba ale potem będziesz mieć z głowy
6 mamo ja też nie chodziłam do szkoły rodzenia bo mam takie samo zdanie jak ty
Bietka też tak mam wszystko muszę sama robić po swojemu

bobo no ja uwielbiam storczyki - miałam z nich bukiet ślubny :-) mam jednego już 1,5 roku -właśnie zakwitł drugi raz :-)

marta no jak Ty skończysz sprzątanie to ja będę zaczynała :-p:-p

aga super, że dobrze się czujesz...

6 mamo
co dzieciaki przygotowały ??? no ja też nie zdecydowałam się na szkołę rodzenia.

witam ponownie :)
farba kupiona, trawa zamowiona bo nie bylo na miejscu, :baffled: bzdura wielki komfort na ale coz trzeba czekać tak to by m jutro wszystko zrobił.

reklama
Bobo to świnie trzeba było im coś powiedzieć.
Aga to dobrze słyszeć !
Skończyłam właśnie poprawiać pracę mgr już na dobre mam nadzieję, że to ostatnie poprawki już eh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry