reklama

Nasze sprawy...

zdenerwowalam sie :wściekła/y:
juz tyle razy mowilam temu mojemu glupiemu mezowi ze sa robaki w lazience takie wiecie od wilgoci wylaza no i on oczywiscie zaraz i zaraz i teraz wchodze i znow no wiec zadzwonilam do tescia sie pozalic heheh jutro umyje cala lazienke domestosem moze to pomoze?
poza tym chce mi sie karpia i salatki greckiej mmmmmmmmmmmmmm

reklama
Bietka Ewelina i Michał oraz Kamilka dzwonili do mnie z życzeniami,bo są na wyjeździe,a Kamilka jest u mojej mamy bo jest przeziębiona.Ale mówiła mi,że i tak dostanę czekoladki.
Szymek dał mi laurkę,papierowego kwiatka i kwiaty polne,które sam zrywał,Karolek tak samo.No a Franul wycałował,pozostali też.Było bardzo miło i wzruszająco.

Zawsze warto być rodzicem-byciem Matką to zaszczyt!!!

bobuś,ale masz zachciewajki,no cóż nie dziwię się.Ja bez ciąży zachciało mi się galarety z nóżek i mięsa i właśnie robię.

Dziewczynki a jak u Was było???

Bobo no to mogę Ci powiedziec ,ze domestos tego nie zalatwi :no: walczyłam z tymi cholerami na poprzednim mieszkaniu.

Bobo ja też z tym walczyłam w poprzednim mieszkaniu i w końcu mi się nie udało ich wytępić.

Ja zmykam kochane bo jutro znów mam szkołę więc miłego wieczorka do jutra - buźka ;-)

6- kowa jeśli pytasz o zachciewajki to ja w kółko gruszki jadłam i pomidory:-)
Bobo chodzi ci o rybiki cukrowe??takie wyłażące np z wanny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry