reklama

Nasze sprawy...

anaber to naprawdę świetny pomysł :-)
musisz nam wkleić zdjęcia i pokazać efekt końcowy :-)
jak nie będę miała weny na urządzenie pokoju jak Igor podrośnie zwrócę się do Ciebie :-)

dziewczynki życzę miłych snów :tak: do jutra :*

reklama
Bietka sama jestem ciekawa jak to wyjdzie bo nie widziąlam tego na zywo ale wkleję wkleję :) tylko to troche potrwa bo jeszcze szafa i na zdjęciach bez szafy bedzie jedna ściana niewykończona :)
ale ja tez nie mam jakiejś weny na urządzanie zawsze gdzies cos podpatrze, poprostu kiedys oglądąłam program Dekoratornia i tam własnie wykladali ściane taką trawa tylko to był jakiś pokoj kąpielowy a ja od razu sobie pomyślałam o pokoju Igora bo ten strasznie niszczy ściany u niego to raz w roku pownno być malowanie aby wyglądąłao po ludzku. i dzis już mu oznajmiłam ,ze nie ma przyklejania naklejek na ścianę i musze kupić mu tablice korkowa i niech sobie tam przykleja bo ma manie na tym punkcie.

Bobo dobranoc :*

Hej kochane widze że u was dzień wszystkim zleciał dość intensywnie ja jestem padnięta zamówiona remiza i suknie oglądnięte ale jeszcze mama ze mną jedzie obejrzeć i doradzić w sobote albo w tygodniu teraz orkiestra i kucharka albo kocharz:sorry2: obsługe już mam więc tylko ktoś do gotowania jestem padnięta ide sie umyć i do spania bo ledwo na oczy patrze:eek: Bietka-no to kawałek ale tamte strony sa ladne więc wypoczniecie z bąbelkiem:-) Anaber-widze ze postepy tak to jest ze sklepami zazwyczaj jak czegoś szukasz to nie ma na stanie:dry: Bobo-gratuluje;-) Marta-jeszcze troche i będziesz miala za sobą i odpoczniesz w końcu:cool2: Justi-współczuje takiej wczesnej pobudki ja to bym sobie musiala oczy narysować kredka żeby coś widzieć:-D o tak wczesnej porze

Najlepszy był mój Igor w komforcie bo nie wiedzial ze chchemy to kupic :-) i pyta się a po co nam ta trawa a mój m mówi do niego ze na jego ścianę w pokoju a on tak patrzy i po chwili mówi : to teraz po drzewa musimy jechać :-D

Wiolka no to dobrze,że już coś załatwiliście fajnie macie to takie przyjemne ząłatwianie :tak:

kurde jutro sa jakies zielone świątki a ja chleba nie kupiłam ja pierdziele wymyślają święta jakby im było mało w tym roku majówka tydzień czasu i najgorsze,że nie mamy tasmy do malowania i jutro znowu nie pomalujemy :no::wściekła/y: mój Igor sie zapłacze bo już dzis chcial malowac i go ledwo co odciagneliśmy ale jutro to pierwsze co bedzie jak otworzy oczy i będzi ewyl ze chce malowac :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-Igorek genialny poprostu:-) ja sie skapłam że jutro święto dopiero jak na bb weszłam to przeczytałam że pisałyście o tym święcie z kalendarzem na przekór żyje:confused: a z tymi zalatwieniami to troche roboty i czasu ale warto nie moge sie doczekać a suknie jak wybiore to wam zdjęcie wrzuce:-) dobranoc kochane

Witam pierwsza:)

kurde nie wiedzialam,ze dziś świeto i nie chciało mi sie wczoraj już robic zakupów i pomyslałam,ze sobie zrobie dziś a tu dupa wszystko pozamykane :eek: i nawet chleba nie mam buuuuuuuuuu i maa w lodówce jajka, ser, mięso mielone, marchewkę i jakąś morżonkę typu wiosenne mieszanka. super nawet czekolady do kawy nie mam :eek: może jakis osiedlowy bedzie otwarty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry :)
jem sniadanko i bedziemy sie szykowac na wyjazd :) najpierw do tesciow na chwile a pozniej do moich rodzicow :)
dziewczynki lutke i dupa mam brac jeszcze ok 2 tyg i odstawic i boje sie. boje sie ze jak odstawie to cos sie stanie :( robilyscie tak? co myslicie o tym?
milego dnia Kochane :)

Bobo ja bralam lutke ale moj lekarz kazal mi odstawiac zmniejszajac dawke, normalnie bralam 2x2 pozniej kazal tydzien czasu 1x1 a na koniec 1dziennie i finito.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry