Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
obsługe już mam więc tylko ktoś do gotowania jestem padnięta ide sie umyć i do spania bo ledwo na oczy patrze
Bietka-no to kawałek ale tamte strony sa ladne więc wypoczniecie z bąbelkiem:-) Anaber-widze ze postepy tak to jest ze sklepami zazwyczaj jak czegoś szukasz to nie ma na stanie
Bobo-gratuluje;-) Marta-jeszcze troche i będziesz miala za sobą i odpoczniesz w końcu
Justi-współczuje takiej wczesnej pobudki ja to bym sobie musiala oczy narysować kredka żeby coś widzieć
o tak wczesnej porze

mój Igor sie zapłacze bo już dzis chcial malowac i go ledwo co odciagneliśmy ale jutro to pierwsze co bedzie jak otworzy oczy i będzi ewyl ze chce malowac 
a z tymi zalatwieniami to troche roboty i czasu ale warto nie moge sie doczekać a suknie jak wybiore to wam zdjęcie wrzuce:-) dobranoc kochane
i nawet chleba nie mam buuuuuuuuuu i maa w lodówce jajka, ser, mięso mielone, marchewkę i jakąś morżonkę typu wiosenne mieszanka. super nawet czekolady do kawy nie mam
może jakis osiedlowy bedzie otwarty.