reklama

Nasze sprawy...

reklama
anaber gin mowil ze mam brac jeszcze dwa tygodnie. ja biore rano o 7 dupka o 13 lutke o 17 dupka o 22 2 lutki:) jak to i kiedy zmniejszyc? do ktorego tyg bralas lutke?

ja brałam lutke do 5 m-ca
ja bym brała ten tydzień normalnie, pozniej bym brala po jeden dziennie czyli np rano lutka wieczorem dupek i pozniej powoli z dnia na dzien bym odstawiła jednego dnia bym wziela lutke nastepnego dnia dupka i odstawiła, zrozumialas bo troche nakreciłam

witam się i ja

spakowałam się już prawie, jeszcze tylko kosmetyki i psiaka rzeczy zostały do spakowania...
smutno mi będzie bez WAS te 4 dni ( mam nadzieje, że w piątek rano już zjawię się na BB) .
Denerwuje się jak wytrzymam z teściową :no: - m ma mnie odwiedzić we wtorek, ale wpadnie na godzinkę ... i znów mnie zostawi z potworem :eek: dlaczego ja się zgodziłam jechać ????

zaraz jadę do babci, bo zrobiła mi naleśniki i łazanki, dla mnie i potwora ... wrrrrrrrrr muszę przecież tam coś jeść ...
najbliższy sklep jest 10 km, nie dojdę na nogach tyle i w dodatku z psem, który zje po drodze wszystkie koty i kury :-) ehhhhhhhhhh.....
przepraszam za moje narzekania - już kończę ...

anaber hehehehehe świetny tekst Igora :-)
bobo ja nie pomogę z lutką i dupkiem
wiolka no proszę - jeden dzień i tyle postępów w załatwieniach
madlen korzystaj z pogody i wypoczywaj :-)

a reszta gdzie ???? śpiochy wstajemy :-)

Bietka a to tesciowa nie będzie Ci gotować :szok: niech się troszkę zaopiekuje synową :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Może :-) nie pomyślałam - ja jak jade do teściowej to nic nie robię ewentualnie jak jadę to dzwonię i się pytam czy jakies zakupy zrobić bo tam wiocha,że sklep do 16 czy 17 więc trza zapasy na czekoladki zrobić :tak:a teściowa ciągle twierdzi,ze się odchudza więc musze mieć swoje łakocie ;-) ale jak przywiozę to wcina hehehehhehehehe

Bietka pozwolę sobie do Ciebie wysylać smski - mogę nie będę się narzucać ?? bo ja to lubie trajkotać przez telefon jak bedziesz sie nudzić to daj znac to zadzwonię :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry