oj współczujęA u nas zębowa masakra. W nocy nie śpimy w ogóle, kładziemy się koło 5 rano i wstajemy o 10... I najgorsze jest to, że nic nie pomaga... :-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj współczujęA u nas zębowa masakra. W nocy nie śpimy w ogóle, kładziemy się koło 5 rano i wstajemy o 10... I najgorsze jest to, że nic nie pomaga... :-(

Jak chcę zwrócić moją uwagę to naśladuje płacz małego. Staram się okazywać mu bardzo dużo miłośco, ciągle z Nim rozmawiam, staram się z Nim często bawić ale czasem wychodzę z siebie jak karmię a On skacze na kanapie bądz wisi mi na karku ale jestem dobrej myśli
to jest dla nich nowea sytuacja bo zawsze czas tylko dla nich tylko oni narazie byli naszymi syneczkami a teraz dzielą mamusie z braciszkami
ja myśle że będzie dobrze tylko trzeba dać troche czasu
A z śmiesznych rzeczy to ostatnio Tom zakładał sobie pieluchę, a jak karmię Filipka to całuje go w policzek oblizuje się i mówi: mmmniaam pyszne to mleczko
Ostatnio zapytałam czy chce spróbować ale nie chciał;-)
No i każdej babie teraz zagląda w dekolt i pyta czy ma mleczko w cycusiach

no to teraz jestem spokojna i nawet siusiak zdrowy jąderka tam gdzie trzeba:-)a co do mówienia jak to mówi jeszcze się nauczy:-)teraz jeszcze iść z Alankiem:-)no widzisz to nie wiem czemu sięlekarz czepia jego wagiPatrysiu, synuś mojej szwagierki jest rok starszy od twojego i waży 14 kg, jest szczupły ale nie jakiś wychudzony, a mówić zaczął dopiero jak poszedł do przedszkola, z tego co wiem to dużo dzieci teraz późno zaczyna mówić.
bo mówił że jak na jego wzrost powinien ten 1 kg więcej ważyć..no ale jak to lekarze zawsze coś nie pasi bo mi ogólnie podoba się to jak Dominiś wygląda
a co do mówienia no chciałabym aby zaczął mówić już tak normalnie bo teraz to głównie komunikacja przez pokazywanie lub prztakuje mi jak się pytam
zaczne martwić się jak będzie miec skończone 3 latka i jak nie będzie mówić
Patrysiu Szymon waży 13kg i ma ponad 100 cmno widzisz to nie wiem czemu sięlekarz czepia jego wagibo mówił że jak na jego wzrost powinien ten 1 kg więcej ważyć..no ale jak to lekarze zawsze coś nie pasi bo mi ogólnie podoba się to jak Dominiś wygląda
a co do mówienia no chciałabym aby zaczął mówić już tak normalnie bo teraz to głównie komunikacja przez pokazywanie lub prztakuje mi jak się pytam
zaczne martwić się jak będzie miec skończone 3 latka i jak nie będzie mówić
![]()
i starszy o pół roku
Co do mowy to u nas od listopada się bardzo rozwinęła, obecnie gęba mu się nie zamyka
Muszę przyznać, że dosyć wyraznie mówi
Ostatnio musiał jechać gdzieś z M samochodem i ten zaklnął na innego kierowcę i teraz jak Szym jezdzi swoim autkiem to klnie jak tatuś
Na szczęście w przedszkolu nikt po polsku nie rozumie