reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
ja wlasnie, niezwykle regularnie w ostatnim czasie, zmylam cala kuchnie i wytarlam czesc podlog na mokro...
tak czysto w calym domu jak w 9 miesiacu ciazy to chyba nigdy nie mielismy ;) wiecznie ze sciera latam, sprzatam, szoruje i wycieram wszystkie katy zeby cos przyspieszyc. guzik z pentelka takie przyspieszanie

chyba sie dzisiaj rzuce na swojego malzonka i swoja slonia figura zmusze do dzikich wybrykow.
moze to jakos zadziala...

reklama
aga_sto pisze:
ja wlasnie, niezwykle regularnie w ostatnim czasie, zmylam cala kuchnie i wytarlam czesc podlog na mokro...
tak czysto w calym domu jak w 9 miesiacu ciazy to chyba nigdy nie mielismy ;) wiecznie ze sciera latam, sprzatam, szoruje i wycieram wszystkie katy zeby cos przyspieszyc. guzik z pentelka takie przyspieszanie

chyba sie dzisiaj rzuce na swojego malzonka i swoja slonia figura zmusze do dzikich wybrykow.
moze to jakos zadziala...

lekarz dzis powiedzial ze sa tylko 2 sposoby albo sprzatanie albo sex:)

Aniołekk podejrzewam że dla wszystkich 2 opcja jest przyjemniejsza :)

A to domek naszej Kruszynki 8 dni przed terminem :)

nabb19dl.jpg

nabb20fu.jpg

Buziaki :-*

Potwierdzam słowa Elżbietki - Dodeczko- brzunio cudo!- podczytuję, podczytuję i razem z Tobą czekamy tej Wielkiej chwili:)

Dodeczka - masz niesamowity brzunio,wygląda tak jak bys nic a nic nie przytyła. jest też już ogromnutki :) widać że to już końcuweczka

Elżbietko, Rusałko, Miju, Padiqq DZIęKUJę śLICZNIE za takie komplementy, oczywiście przesadzacie a ja jestem w szoku :)
Rusalko dziekuję za wsparcie :-*

Miju oj przytyłam 10 kilo :) A brzuszek faktycznie przez tydzień nieeeźle podrósł ;D No ciekawa jestem ile jeszcze urośniemy ;D Hihihi :laugh:

Pozdrawiamy gorąco ;D

teraz moja ostatnia odslona. ja mam 16/17 kg sloniej masy dodatkowej. widac jestem taka mieciutka i przytulna, ze moj syn nie ma ochoty opuscic swojego apartamentu. nie straszne mu szorowania, seksy i inne tam takie ;D.
jak nie trzeba bylo to sie pchal na swiat. jak teraz wszyscy czekaja, to musie nie chce.
te brzuch to mi sie kiedys zacznie o kolana obijac, a maly bedzie sie trzymal,zeby nie wypasc ;)

index.php

reklama
Aga_sto oj pięknie wyglądacie ;D naciesz się brzuszkiem a nie opowiadaj takich głupotek ;) Maluszek napewno chce Ci zrobić wielką suprice :D więc nie potrzebnie na nie naciskasz ;) A tak serio teraz to głowa do góry wkońcu zechce wyjść ;D Życzę Ci i trzymam kciuki aby jak najszybciej żebyś się już doczekała i mogła cieszyć ślicznym bobaskiem :)

Oh ja też juz się nie mogę doczekać naszej Kruszynki... ah...

Pozdrawiam :)

Do góry