Sylwia, Dzioobek dziękuję za słowa otuchy, jesteście wspaniałe dziewczyny

No ja mam nadzieję ogromną że niedługo nadrobię te kilogramy, bo brzuszek rośnie, a na wadze cisza... Fakt na początku ciąży schudłam 2 kilo ale nie miałam mdłości ani nie wymiotowałam, jednak szybko je nadrobiłam i tyle...

Postanowiłam się nie zamartwiać, bo to poprostu nie ma sensu nic tym nie zmienię przecież... Ja też wcinam dużo owoców, szczególnie pomarańcze i mandarynki.. mmm yami

Mnie na słodkie też nie ciągnie i też słyszałam że na "chłopca"... zobaczymy dziewczyny ;D
bunia oj kochana nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłaś

dziękuję
Dzioobek to stosuj się do zaleceń lekarza ;D my Cię tu przypilnujemy

życzę duuużo zdrówka

Majtusie suuuper !!! Ja akurat tego typu nie spotkałam, ale też specjalnie nie szukałam :

Ja dzisiaj kupiłam sobie spodnie ciążowe ( z pasem), poprostu super wygodne i... ładne ( moim zdaniem :

)
Kasiu super że znasz już płeć maleństwa

i gratuluję że dziewczynka ;D ja też bardzo bym chciała dziewczynkę ale wszystkie znaki na niebie

mówią mi że będzie synuś, no i też się cieszę, bo wkońcu najważniejsze zdrowie maleństwa, a nie płeć skoro tak samo będziemy je kochać ;D
Z balonikami to ja nie mam problemy, przed ciążą były malutkie (tzn. tak jak pisała "Dzioobek") a teraz są wkońcu większe

hahaha

mam nadzieję że jeszcze urosną :laugh: :laugh: :laugh:
kasiu faceci zawsze są zadowoleni jak cycuszki się powiększają

mój też zachwycony i już mi zabrania karmić przy kimś

Mnie nie bolą, ale to znak że nie rosną

O nieee

hihihi
Karola7 jeśli chodzi o mnie to się cieszę że urosną ;D ale faktycznie współczuję tym co chciałyby juz zatrzymać ten proces... mmm... ciekawa jestem jak ja przeżyję poród... czasem jak zaczynam o tym myśleć to się boję

ale jak pomyślę że będziemy mieli dzidziusia to odrazu mi miło na serduszku

żeby tylko wszystko bylo dobrze...
Pozdrawiam serdecznie :-*