Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To prawie tak jak u mnieJa mam teściów naprawdę bardzo fajnych, tfu tfu żeby nie zapeszyćMoja teściowa ma trzech synów a bardzo chcieli mieć córeczkę, a że ja jestem pierwszą synową to tak jakbym im zastępowała tą córkę no i teściowa zawsze trzyma stronę moją i teraz już drugiej synowej, a teściu bardzo spokojny ugodowy człowiek
Tylko,ze moja tesciowa urodzila 4 synow, i jej najstarszy syn obdarowal ja wnukiem,az tu ja! urodzilam jej az dwie wnuczki! Jejq plkala,ze szczescia... a ze ona strasznie chciala miec dziewczynke, Karolinke,to natlia ma na drugie Karolina 
dobre dobre
ja też coś mam choć to bardziej męski kawał
Po co teśćiowej dwa zęby??
Jeden żeby otwierała piwo,drugi żeby ją bolał
Oststnio moja teściowa mnie zaskoczyła.Siedze 3 tydzień u mojej mamy bo do domu rodzinnego mojego Maćka nie ma jak się dostać-roztopy:-(a że do mnie są 2km od domku w którym mieszkamy teściowa wracając ze sklepu zaszła żeby zobaczyć Oliwiera bo...Się stęskniłaa drugi mój szok to to że powiedziała dosłownie tak:NIE WPLYNEŁA JESZCZE MOJA EMERYTURA A TAK CHCIAŁAM COŚ KUPIĆ DLA OLIWIERKA
Najśmieszniejsze jest to że od czasu gdy się urodził Oliwier (a to pawie pół roku)nic mu nie kupiła!Nawet głupiej grzechotki w sklepie po 5 zł!
A może tak tylko powiedziała bo moja mama była w domu![]()
Oj to nie miło tam masz:-(wiem jak się żyje z alkoholikiem-moi dziadkowie są alkoholikami-babcia już nie żyje bo gdy szła do sklepu po wódke samochod ja potrącił.Moja mama przeżywała przez prawie 3 lata życie w jednym domu z nimi.Najgorsze było że jak ja się urodziłam w środku zimy babcia dom podpaliła żeby nie dziadek pewnie by mnie nie było.A ja mam okropnego teścia..tak teścia a wydawać by się mogło co ma teśc do synowej a jednak.Mieszkamy z teściami na jednym podwórku dom w którym my mieszkamy należy do nich.Teśc wchodzi do nas z buciorami na dywany grzebie nam w lodówce i szafkach nawet w barku bo jest alkoholikiem.Moim dzieciom nigdy nic nie dał ale ch..j mu w d...ę najgorsze jest to że zbieram różne wyzwiska od k..i od sz...itp.Mąz niby mnie broni ale on tez za bardzo nie ma do gadania.tesciowa jest nawet spoko z nami trzyma sztamę ale przez to życie z tym tyranem ma depresję.Wyprowadzić tez się niemożemy bo brak kasy.
Oj to nie miło tam masz:-(wiem jak się żyje z alkoholikiem-moi dziadkowie są alkoholikami-babcia już nie żyje bo gdy szła do sklepu po wódke samochod ja potrącił.Moja mama przeżywała przez prawie 3 lata życie w jednym domu z nimi.Najgorsze było że jak ja się urodziłam w środku zimy babcia dom podpaliła żeby nie dziadek pewnie by mnie nie było.
ANEK M współczuje Ci bardzo.
Mój Maciek też jest najmłodszy i ma dziewięcioro rodzeństwa 5 sióstr i 4 braci.Teściowa go urodziła jak miała 35 lat ledwo jedno i drugie przeżyło-teściwej w 8 miesiącu łożysko się odkleiło.Wszyscy-i moi teściowie i rodzeństwo Maćka ciągle do niego mówią MACIUŚ.Wogle jacy wszyscy byli zdziwieni że ich kochany malutki Maciuś będzie tatemszok szok szok............
straszne są takie przezycia, u mnie w rodzinie alkoholików brak, wiec na szczescie spokój. ata dziewczyna...tez tak miałam przez pierwsze lata, teściowa ma 3 synów, w tym mój maz urodził sie, jak teściowa miała 40 lat, więc to taki ostatni wychuchany synuś! i zawsze był za mamusią, więc był płacze, wojny, nerwy, krzyki i wywalczyłam! pępowina odcieta!
Byłam przerażona tym wszystkim.Teściowa jak Maciek jest w pracy mówi do mnie zawsze tak:MACIUŚ ZAWSZE TAKI KASIASTY BYŁ WOZIŁ MNIE PO LEKARZACH PRYWATNYCH POMAGAŁ FINANSOWO ITD A TERAZ NIGDY KASY NIE MA DLA MNIE

Porażka ale czy ona nie zauwarzyła że jej ukochany Maciuś ma rodzine że przez pół roku pracy nie miał i niestety w długi wpadliśmy.A to tak zabrzmiało w tedy jakby ja i Oliwier żerowali na Maćku i w dodatku jakby on miał jeszcze ją teścia i babcie utrzymywać
nerw mnie w tedy chwycił.Całe szczęście niedługo to się skończy.Przeprowadzamy się do mojego rodzinnego domu,bo moja rodzinka do Belgi wyjeżdza i dom zostaje pusty.Więc po co mamy się kisić w domu gdzie będzie od marca mieszkać razem z nami 9 osób!!W innej miejscowości ale niestety 2 km tylko będą nas dzielić:-(mili i to rozsądne wyjście wyprowadzka i bycie na swoim
a czy w tej samej miejscowości czy może z 1000 km dalej ;-)