reklama

Nasze TEŚCIOWE "kochane".....

• Starter tematu Starter tematu onka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
agawa w tym wypadku to wina małża koleżanki, który nie odciął pepowiny. Powinna z nim poważnie porozmawiać i powiedzieć co i jak, mąż/żona powinni zawsze stac po stronie swojego partnera .

reklama
najgorsi sa mamisynki bo mozna jakos przetrwac "kochajaca" rodzinke meza ale jak on jest "zakochany" w mamusi to juz oj ciezko ja bym chyba nie wytrwala

Ja mam teściów naprawdę bardzo fajnych, tfu tfu żeby nie zapeszyć:tak:Moja teściowa ma trzech synów a bardzo chcieli mieć córeczkę, a że ja jestem pierwszą synową to tak jakbym im zastępowała tą córkę no i teściowa zawsze trzyma stronę moją i teraz już drugiej synowej, a teściu bardzo spokojny ugodowy człowiek
To prawie tak jak u mnie :rofl2: Tylko,ze moja tesciowa urodzila 4 synow, i jej najstarszy syn obdarowal ja wnukiem,az tu ja! urodzilam jej az dwie wnuczki! Jejq plkala,ze szczescia... a ze ona strasznie chciala miec dziewczynke, Karolinke,to natlia ma na drugie Karolina :-D

dobre dobre:-D
ja też coś mam choć to bardziej męski kawał
Po co teśćiowej dwa zęby??
Jeden żeby otwierała piwo,drugi żeby ją bolał:-D

Oststnio moja teściowa mnie zaskoczyła.Siedze 3 tydzień u mojej mamy bo do domu rodzinnego mojego Maćka nie ma jak się dostać-roztopy:-(a że do mnie są 2km od domku w którym mieszkamy teściowa wracając ze sklepu zaszła żeby zobaczyć Oliwiera bo...Się stęskniła:szok::szok::szok:a drugi mój szok to to że powiedziała dosłownie tak:NIE WPLYNEŁA JESZCZE MOJA EMERYTURA A TAK CHCIAŁAM COŚ KUPIĆ DLA OLIWIERKA:szok::szok::szok:Najśmieszniejsze jest to że od czasu gdy się urodził Oliwier (a to pawie pół roku)nic mu nie kupiła!Nawet głupiej grzechotki w sklepie po 5 zł!
A może tak tylko powiedziała bo moja mama była w domu:eek:

to tak jak moja , a do biednych nie należy, smutne to jest, wiem ,że prezenty nie są ważne , ale to miłe czasem dzieciakowi coś kupić, ja bym chyba tak nie mogła

A ja mam okropnego teścia..tak teścia a wydawać by się mogło co ma teśc do synowej a jednak.Mieszkamy z teściami na jednym podwórku dom w którym my mieszkamy należy do nich.Teśc wchodzi do nas z buciorami na dywany grzebie nam w lodówce i szafkach nawet w barku bo jest alkoholikiem.Moim dzieciom nigdy nic nie dał ale ch..j mu w d...ę najgorsze jest to że zbieram różne wyzwiska od k..i od sz...itp.Mąz niby mnie broni ale on tez za bardzo nie ma do gadania.tesciowa jest nawet spoko z nami trzyma sztamę ale przez to życie z tym tyranem ma depresję.Wyprowadzić tez się niemożemy bo brak kasy.

A ja mam okropnego teścia..tak teścia a wydawać by się mogło co ma teśc do synowej a jednak.Mieszkamy z teściami na jednym podwórku dom w którym my mieszkamy należy do nich.Teśc wchodzi do nas z buciorami na dywany grzebie nam w lodówce i szafkach nawet w barku bo jest alkoholikiem.Moim dzieciom nigdy nic nie dał ale ch..j mu w d...ę najgorsze jest to że zbieram różne wyzwiska od k..i od sz...itp.Mąz niby mnie broni ale on tez za bardzo nie ma do gadania.tesciowa jest nawet spoko z nami trzyma sztamę ale przez to życie z tym tyranem ma depresję.Wyprowadzić tez się niemożemy bo brak kasy.
Oj to nie miło tam masz:-(wiem jak się żyje z alkoholikiem-moi dziadkowie są alkoholikami-babcia już nie żyje bo gdy szła do sklepu po wódke samochod ja potrącił.Moja mama przeżywała przez prawie 3 lata życie w jednym domu z nimi.Najgorsze było że jak ja się urodziłam w środku zimy babcia dom podpaliła żeby nie dziadek pewnie by mnie nie było.
ANEK M współczuje Ci bardzo.

Oj to nie miło tam masz:-(wiem jak się żyje z alkoholikiem-moi dziadkowie są alkoholikami-babcia już nie żyje bo gdy szła do sklepu po wódke samochod ja potrącił.Moja mama przeżywała przez prawie 3 lata życie w jednym domu z nimi.Najgorsze było że jak ja się urodziłam w środku zimy babcia dom podpaliła żeby nie dziadek pewnie by mnie nie było.
ANEK M współczuje Ci bardzo.

szok szok szok............
straszne są takie przezycia, u mnie w rodzinie alkoholików brak, wiec na szczescie spokój. ata dziewczyna...tez tak miałam przez pierwsze lata, teściowa ma 3 synów, w tym mój maz urodził sie, jak teściowa miała 40 lat, więc to taki ostatni wychuchany synuś! i zawsze był za mamusią, więc był płacze, wojny, nerwy, krzyki i wywalczyłam! pępowina odcieta!

szok szok szok............
straszne są takie przezycia, u mnie w rodzinie alkoholików brak, wiec na szczescie spokój. ata dziewczyna...tez tak miałam przez pierwsze lata, teściowa ma 3 synów, w tym mój maz urodził sie, jak teściowa miała 40 lat, więc to taki ostatni wychuchany synuś! i zawsze był za mamusią, więc był płacze, wojny, nerwy, krzyki i wywalczyłam! pępowina odcieta!
Mój Maciek też jest najmłodszy i ma dziewięcioro rodzeństwa 5 sióstr i 4 braci.Teściowa go urodziła jak miała 35 lat ledwo jedno i drugie przeżyło-teściwej w 8 miesiącu łożysko się odkleiło.Wszyscy-i moi teściowie i rodzeństwo Maćka ciągle do niego mówią MACIUŚ.Wogle jacy wszyscy byli zdziwieni że ich kochany malutki Maciuś będzie tatem:szok:Byłam przerażona tym wszystkim.Teściowa jak Maciek jest w pracy mówi do mnie zawsze tak:MACIUŚ ZAWSZE TAKI KASIASTY BYŁ WOZIŁ MNIE PO LEKARZACH PRYWATNYCH POMAGAŁ FINANSOWO ITD A TERAZ NIGDY KASY NIE MA DLA MNIE:szok::szok::szok:Porażka ale czy ona nie zauwarzyła że jej ukochany Maciuś ma rodzine że przez pół roku pracy nie miał i niestety w długi wpadliśmy.A to tak zabrzmiało w tedy jakby ja i Oliwier żerowali na Maćku i w dodatku jakby on miał jeszcze ją teścia i babcie utrzymywać:wściekła/y:nerw mnie w tedy chwycił.Całe szczęście niedługo to się skończy.Przeprowadzamy się do mojego rodzinnego domu,bo moja rodzinka do Belgi wyjeżdza i dom zostaje pusty.Więc po co mamy się kisić w domu gdzie będzie od marca mieszkać razem z nami 9 osób!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry