reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Patina to dokładnie tak jak ja..też się boję, że znowu zobaczę I krechę...
dziś tak sobie liczyłam i wyszło mi, że jeżeli to fasolka to już..6 tydzień jutro się zacznie... :)
dziewczynki dzięki za pocieszenia!!jutro kupujemy Quicka i w środe testujemy :)

reklama
Patina to dokładnie tak jak ja..też się boję, że znowu zobaczę I krechę...
dziś tak sobie liczyłam i wyszło mi, że jeżeli to fasolka to już..6 tydzień jutro się zacznie... :)
dziewczynki dzięki za pocieszenia!!jutro kupujemy Quicka i w środe testujemy :)

dokladnie ALEK W SRODE TESTUJEMY...najlepsze jest to ze dzis 9 dzien spoznie nia a ja nawet na @ nie czekam tzn.nie biegam ciagle do ubikacji sprawdzac czy jest...bo jakos tam czuje ze jej dlugo dlugo nie bedzie... ;D

dokladnie ALEK W SRODE TESTUJEMY...najlepsze jest to ze dzis 9 dzien spoznie nia a ja nawet na @ nie czekam tzn.nie biegam ciagle do ubikacji sprawdzac czy jest...bo jakos tam czuje ze jej dlugo dlugo nie bedzie... ;D

Patina i Alek-trzymamy mocno za II -to napewno i tak są dzidziusie  ;D-dawajcie w środę rano odrazu piękne wiadomości o teścikach-czekamy i trzymamy kciukaski  :laugh:

Patina i Alek-trzymamy mocno za II -to napewno i tak są dzidziusie  ;D-dawajcie w środę rano odrazu piękne wiadomości o teścikach-czekamy i trzymamy kciukaski  :laugh:

Oj dziewczyny ale wy się katujecie hihi, nieźle długo sobie bierzecie na wstrzymanie. Ja bym chybya już testowała hihi.
Jejku - oby to już było to ;)
Tak sobie właśnie próbowałam wyobrazić mnie w takiej sytuacji jak robię teścik i czekam na wynik....hmmm...ale się rozmarzyłam. Będę musiała jednak pewnie jeszcze troszkę na tą chwilę poczekać, a tymczasem trzymam za was kochane kciuki!!! ;D

reklama
Oj dziewczyny ale wy się katujecie hihi, nieźle długo sobie bierzecie na wstrzymanie. Ja bym chybya już testowała hihi.
Jejku - oby to już było to ;)
Tak sobie właśnie próbowałam wyobrazić mnie w takiej sytuacji jak robię teścik i czekam na wynik....hmmm...ale się rozmarzyłam. Będę musiała jednak pewnie jeszcze troszkę na tą chwilę poczekać, a tymczasem trzymam za was kochane kciuki!!! ;D

Do góry