Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rany ale u mnie w domku jest zimno ,ale w tym tygodniu maja zacząć grzać w centralnym w końcu bo nie dość ,że na dworze zimno i w ogóle fuj to jeszcze w domu trzeba marznąć
Baśka, testowałaś? Wklejaj nam tu dwie krechy! ;D
A ja zaczęłam nowy cykl starań. I wiecie co? Staram się wyluzować... Jak będzie tak będzie. Zamierzam spokojnie czekać na dzidzi ale też dużo rzadziej będę zaglądać na bb Chcę sobie dać troszkę odetchnąć, bo po ostatniej porażce bardzo ciężko przeżyłam 1 krechę na teściku. Już więcej nie chce sobie robić zbędnych nadziei. Dzidziulka pojawi się jak będzie chciała.
Pozdrawiam Was gorąco. Trzymam mocno kciuki zaII no i pewnie czasem tu zajrzę do Was :-*
Baśka, testowałaś? Wklejaj nam tu dwie krechy! ;D
A ja zaczęłam nowy cykl starań. I wiecie co? Staram się wyluzować... Jak będzie tak będzie. Zamierzam spokojnie czekać na dzidzi ale też dużo rzadziej będę zaglądać na bb Chcę sobie dać troszkę odetchnąć, bo po ostatniej porażce bardzo ciężko przeżyłam 1 krechę na teściku. Już więcej nie chce sobie robić zbędnych nadziei. Dzidziulka pojawi się jak będzie chciała.
Pozdrawiam Was gorąco. Trzymam mocno kciuki zaII no i pewnie czasem tu zajrzę do Was :-*
czesc dziewczyny .... mam jesienna depreche ....
robilam test i nic ...to bylo tydzien temu...@ nie dostalam wiec dzisiaj powtorzylam i ...wielkie nic
tylko tyle , jak bedzie nastepny raz to sie wpisze
moze nastepny raz bedzie udany
pozdrawiam serdecznie i powodzenia z II
czesc dziewczyny .... mam jesienna depreche ....
robilam test i nic ...to bylo tydzien temu...@ nie dostalam wiec dzisiaj powtorzylam i ...wielkie nic
tylko tyle , jak bedzie nastepny raz to sie wpisze
moze nastepny raz bedzie udany
pozdrawiam serdecznie i powodzenia z II
Silunia wyłaz mi szybko z deprechy i to już ;D-jesień też jest piękna poczekaj nie długo zrobi sie pięknie i kolorowo -życzę powodzenia w testowanku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silunia wyłaz mi szybko z deprechy i to już ;D-jesień też jest piękna poczekaj nie długo zrobi sie pięknie i kolorowo -życzę powodzenia w testowanku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silunia, mam to samo.
Dzisiaj jest 38 dc i jedna kreska na teściku. Na fasolkę nie mam już nadziei, tylko martwię się dlaczego tak spóźnia się ta obrzydliwa @. Samopoczucie też mam takie zdechłe...