reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

KA milko!bardzo ślicznie Ci dziekuję! i wiem, ze TY też dołącysz do mnie!!!Nie ma sie co zamarwtiac..teraz trzeba być dobrej mysli!:)Mnie tez czasem brzuszek pobolewa.., ale wiem, ze to MÓJ SKARB!!..to chyba prwada, zę to się czuje..ale balam sie wierzyć, ze to TO:)..
Dziś zrobiłam sobie wolne..mąż tez zwolni się:) i jedziemy na spacer..chcemy pobyć razem:)-jestesmy bardzo szczęśliwi..a ja caly czas beczę ze szcześcia;):):):):)
KA milkoszybciutko pisz co i jak:)!..ale Ty też robiłaś tescik i wyszły dwie kreseczki-prawda?..no wiec czym TY sie martwisz?:)wszystko bedzie dobrze:)-jej..we mnie jest tyle optymizmu, rqdosci i wrary, ze posyłam Wam wszystkim te fluidki!:)

reklama
KA milko!bardzo ślicznie Ci dziekuję! i wiem, ze TY też dołącysz do mnie!!!Nie ma sie co zamarwtiac..teraz trzeba być dobrej mysli!:)Mnie tez czasem brzuszek pobolewa.., ale wiem, ze to MÓJ SKARB!!..to chyba prwada, zę to się czuje..ale balam sie wierzyć, ze to TO:)..
Dziś zrobiłam sobie wolne..mąż tez zwolni się:) i jedziemy na spacer..chcemy pobyć razem:)-jestesmy bardzo szczęśliwi..a ja caly czas beczę ze szcześcia;):):):):)
KA milkoszybciutko pisz co i jak:)!..ale Ty też robiłaś tescik i wyszły dwie kreseczki-prawda?..no wiec czym TY sie martwisz?:)wszystko bedzie dobrze:)-jej..we mnie jest tyle optymizmu, rqdosci i wrary, ze posyłam Wam wszystkim te fluidki!:)

pamiętacie co pisałam o mojej nodze?:)..az chodzić nie mogłam..Prway jajnik mnie bolal..i promieniowalo to na całą noge..mocny i taki dziwny ból..W duchu liczyłam na to, ze to fasolka sie zagniezdza:)-i chyba sie nie myliłam:)

pamiętacie co pisałam o mojej nodze?:)..az chodzić nie mogłam..Prway jajnik mnie bolal..i promieniowalo to na całą noge..mocny i taki dziwny ból..W duchu liczyłam na to, ze to fasolka sie zagniezdza:)-i chyba sie nie myliłam:)

Rusałko nas kobiety berdzo często intuicja nie myli!
w pierwszej ciąży też od początku wiedziałam że to to i miałam rację!
życze Wam żeby ten dzisiejszy dzień był wyjątkowy bo wiem co to są za emocje
więc napewno spędzicie cudowny dzień a jeśli macie taką pogodę jak ja ( jest ślicznie)
to czego można chcieć więcej? ;D ;D ;D

ja zadzwoniłam do mamy przyjedzie po mnie autkiem i wybiorę się do lekarza bo brzych boli coraz bardziej
i to tak że boję się że zasłabnę a jestem w domu sama

Rusałko nas kobiety berdzo często intuicja nie myli!
w pierwszej ciąży też od początku wiedziałam że to to i miałam rację!
życze Wam żeby ten dzisiejszy dzień był wyjątkowy bo wiem co to są za emocje
więc napewno spędzicie cudowny dzień a jeśli macie taką pogodę jak ja ( jest ślicznie)
to czego można chcieć więcej? ;D ;D ;D

ja zadzwoniłam do mamy przyjedzie po mnie autkiem i wybiorę się do lekarza bo brzych boli coraz bardziej
i to tak że boję się że zasłabnę a jestem w domu sama

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:GRATULACJE WIELGACHNE!!!!
bardzo sie ciesze ze masz bebiko .....moze nas pozarażasz????
Bardzo chętnie to złapie
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:GRATULACJE WIELGACHNE!!!!
bardzo sie ciesze ze masz bebiko .....moze nas pozarażasz????
Bardzo chętnie to złapie
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry