reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

nie bylo mnie caly dzien a tu tyle sie wydarzylo!!!

Ka milka, przykro mi bardzo, ze tak to sie skonczylo, jednak trzeba miec wiare ze juz w nastpenym cyklu wszystko sie uda!

Rusalko, gratulacje!!! dbaj o was!

reklama
nie bylo mnie caly dzien a tu tyle sie wydarzylo!!!

Ka milka, przykro mi bardzo, ze tak to sie skonczylo, jednak trzeba miec wiare ze juz w nastpenym cyklu wszystko sie uda!

Rusalko, gratulacje!!! dbaj o was!

Malago jestem tu nowa i nie przeczytałam jeszcze wszystkich postów. Ale o co chodzi z tą szyjką? Mozesz mi troche przyblizyc albo dac jakis link?
Dzieki,Trzymam kciuki za waszej jajeczkowanie!
Gratulacje dla Rusłaki!!!!!

Malago jestem tu nowa i nie przeczytałam jeszcze wszystkich postów. Ale o co chodzi z tą szyjką? Mozesz mi troche przyblizyc albo dac jakis link?
Dzieki,Trzymam kciuki za waszej jajeczkowanie!
Gratulacje dla Rusłaki!!!!!

Rusałko OGROMNE GRATULACJE !!!
cieszę się razem z Tobą :)
KA milka bardzo mi przykro że tak się stało..trzymaj się mocno!

ja chyba mam stracony ten cykl..wysyłają mnie na szkolenie z przyszłym tygodniu  :( więc nici z przytulanek... :(
dziewczynki- jak myślicie?? czy można pójć rano na usg po popołudniowo- wieczornym przytulanku..???
bo może jeszcze nic straconego... ;)
Esia jak się czujesz?? co u Ciebie??

Rusałko OGROMNE GRATULACJE !!!
cieszę się razem z Tobą :)
KA milka bardzo mi przykro że tak się stało..trzymaj się mocno!

ja chyba mam stracony ten cykl..wysyłają mnie na szkolenie z przyszłym tygodniu  :( więc nici z przytulanek... :(
dziewczynki- jak myślicie?? czy można pójć rano na usg po popołudniowo- wieczornym przytulanku..???
bo może jeszcze nic straconego... ;)
Esia jak się czujesz?? co u Ciebie??

Witaj Alek :) Zajrzałam na chwilkę - zaraz mecz i w domu musi być "nabożny nastrój uwagi" ;)
U mnie bez zmian. Antybiotyk łykam, smaruję się (korzonki mi się odezwały ::)) a dni cyklu już nie liczę... Jak tylko wydobrzeję, biegnę do gina po coś na wywołanie @. A poza tym, ok ;D

Nie martw się, już się kilku dziewczynom udało cudnie wpaść właśnie w nieoczekiwanym momencie - może będziesz następna? Życzę Ci z całego serducha :)
A usg po przytulanku to chyba nie problem? Przecież resztówka plemniczków nie zakłóci obrazu? Przynajmniej ja tak sądzę - no, ale może mam za małe doświadczenie, niech się ekspertki wypowiedzą ;)

Witaj Alek :) Zajrzałam na chwilkę - zaraz mecz i w domu musi być "nabożny nastrój uwagi" ;)
U mnie bez zmian. Antybiotyk łykam, smaruję się (korzonki mi się odezwały ::)) a dni cyklu już nie liczę... Jak tylko wydobrzeję, biegnę do gina po coś na wywołanie @. A poza tym, ok ;D

Nie martw się, już się kilku dziewczynom udało cudnie wpaść właśnie w nieoczekiwanym momencie - może będziesz następna? Życzę Ci z całego serducha :)
A usg po przytulanku to chyba nie problem? Przecież resztówka plemniczków nie zakłóci obrazu? Przynajmniej ja tak sądzę - no, ale może mam za małe doświadczenie, niech się ekspertki wypowiedzą ;)

Monix pisze:

TUTAJ jest topik, w którym jest kilka przydatnych linków, i informacji o badaniu położenia szyjki macicy :)

reklama
Monix pisze:

TUTAJ jest topik, w którym jest kilka przydatnych linków, i informacji o badaniu położenia szyjki macicy :)

Do góry