reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

no to bardzo rozsądnie, bedziesz wiedziała chociaż co się dzieje i od razu gin będzie mogła odpowiednio zareagować, grunt to się nie martwić bo wtedy wszystko bierze w łeb :(
ja zmykam już do łóżeczka :) życzę Ci miłej nocki i milusich snów :)

reklama
no to bardzo rozsądnie, bedziesz wiedziała chociaż co się dzieje i od razu gin będzie mogła odpowiednio zareagować, grunt to się nie martwić bo wtedy wszystko bierze w łeb :(
ja zmykam już do łóżeczka :) życzę Ci miłej nocki i milusich snów :)

alek pisze:
Ha! ja też kiedyś windykowałam przez telefon ;D teraz opiekuję się grupą konsultantów, którzy tak pracują :)
a pracujesz- jeżeli to nie tajemnica oczywiście- w jakiejś firmie windykacyjnej, czy po prostu w firmie która ma swoją windykację?
aha- i trzymam kciuki za testowanko ;D
Pracuję w Polkomtelu (powszechnie znanym jako Plus GSM)... :)
Miłego urlopiku, ja dzisiaj do szkółki od 8 do 20:30 (męczą mnie straszliwie)
Jeszcze tylko 2 dni do testowania, chociaż chyba nic z tego jednak...
Trzymajcię się cieplutko!!! :) Miłego dnia

alek pisze:
Ha! ja też kiedyś windykowałam przez telefon ;D teraz opiekuję się grupą konsultantów, którzy tak pracują :)
a pracujesz- jeżeli to nie tajemnica oczywiście- w jakiejś firmie windykacyjnej, czy po prostu w firmie która ma swoją windykację?
aha- i trzymam kciuki za testowanko ;D
Pracuję w Polkomtelu (powszechnie znanym jako Plus GSM)... :)
Miłego urlopiku, ja dzisiaj do szkółki od 8 do 20:30 (męczą mnie straszliwie)
Jeszcze tylko 2 dni do testowania, chociaż chyba nic z tego jednak...
Trzymajcię się cieplutko!!! :) Miłego dnia

WITAMY:)
Elżbietko...bądz dzielna! Na pewno jest-musi być- wszystko w jak najlepszym porzadku!!:)oj wynagrodzi Ci Ten na górze to wszytko fasolinką- piękna fasolinką, badz dzielnym groszkiem:)Modle sie o to!

ale Wy duużo piszecie..pewnie nie nadąrze już z czytaniem..Długo tu nie mogę siedziec, bo mdli:(
Niestety nie było mnie wczoraj przy necie. Dzien pełen wrazen. Powiedzieliśmy juz wielu osobom o naszym dzidziusiu:)..wiele osób płakalo ze szczęscia:)Ja wciaz mam mdlości i jak widać bezsenność:(. Dzis wstałam o godz. 5.30..tak mnie ciażgneło..rwalo-mdlilo, że musiałam wmusić kilka kesów chleba razowego-grzanki z almette.....Ogólnie to mały mam apetyt- wrecz jadlowstręt:(, ale jak najdzie mnie na coś ochota-chcę natychmiast:)np. wczoraj krewetki koktajlowe z ryżem i surówka:) i oczywiscie jechaliśmy do mojej ulubionej restauracji :)..Ogólnie zajadam sie rybami, ryzem, serem bialym, a z owoców winogron i banany. Jesli chodzi o picie gl herbate obowiązkowo z cytrynką:), a od wczoraj soki pomaranczowe(ale to musze miec ochotę:).

Jeśli chodzi o wizytę u gin- W przyszłym tyg mam zrobić badania i 10 listopada(na moje urodziny)mam kolejna wizytę:)
te mdlosci sa potworne..nawet teraz.......:(

Powodzenia wszytkim życzymy!!i duzo dużo zdrówka!

WITAMY:)
Elżbietko...bądz dzielna! Na pewno jest-musi być- wszystko w jak najlepszym porzadku!!:)oj wynagrodzi Ci Ten na górze to wszytko fasolinką- piękna fasolinką, badz dzielnym groszkiem:)Modle sie o to!

ale Wy duużo piszecie..pewnie nie nadąrze już z czytaniem..Długo tu nie mogę siedziec, bo mdli:(
Niestety nie było mnie wczoraj przy necie. Dzien pełen wrazen. Powiedzieliśmy juz wielu osobom o naszym dzidziusiu:)..wiele osób płakalo ze szczęscia:)Ja wciaz mam mdlości i jak widać bezsenność:(. Dzis wstałam o godz. 5.30..tak mnie ciażgneło..rwalo-mdlilo, że musiałam wmusić kilka kesów chleba razowego-grzanki z almette.....Ogólnie to mały mam apetyt- wrecz jadlowstręt:(, ale jak najdzie mnie na coś ochota-chcę natychmiast:)np. wczoraj krewetki koktajlowe z ryżem i surówka:) i oczywiscie jechaliśmy do mojej ulubionej restauracji :)..Ogólnie zajadam sie rybami, ryzem, serem bialym, a z owoców winogron i banany. Jesli chodzi o picie gl herbate obowiązkowo z cytrynką:), a od wczoraj soki pomaranczowe(ale to musze miec ochotę:).

Jeśli chodzi o wizytę u gin- W przyszłym tyg mam zrobić badania i 10 listopada(na moje urodziny)mam kolejna wizytę:)
te mdlosci sa potworne..nawet teraz.......:(

Powodzenia wszytkim życzymy!!i duzo dużo zdrówka!

Rusałko mdłości niedługo przejdą, dobrze, że starasz się zdrowo jeść :), a z tą bezsennością, to rzeczywiście okropne... 5:30...nikt by mnie z łóżka nie wyciągnął :)
Zdrówka dla Ciebie i dla Fasolki :)

reklama
Rusałko mdłości niedługo przejdą, dobrze, że starasz się zdrowo jeść :), a z tą bezsennością, to rzeczywiście okropne... 5:30...nikt by mnie z łóżka nie wyciągnął :)
Zdrówka dla Ciebie i dla Fasolki :)

Do góry