reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze testowania...

Witajcie!!!

filmik jest w trakcie usuwania paska ktory na kompie przyslania cala dzidzinie!
czekam na ladne tesciki z II kreseczkami!!!
Nadi zycze by sie udalo!!!:)

reklama
Lilith - troszkę z innej beczk ma do Ciebie pytanko - znalazłam Twoją wypowiedź odnośnie wózka firmy Implast 4 czy jest on "miękki" i łatwy do prowadzenia...napisz coś o nim czy możesz go polecić?
pozdrawiam
ps, A jak maleństwo....jeszcze masz problemy z apetytem?

Lilith - troszkę z innej beczk ma do Ciebie pytanko - znalazłam Twoją wypowiedź odnośnie wózka firmy Implast 4 czy jest on "miękki" i łatwy do prowadzenia...napisz coś o nim czy możesz go polecić?
pozdrawiam
ps, A jak maleństwo....jeszcze masz problemy z apetytem?

Wracam do pracy odezwę się wieczorem :)

Axxa - trzymam mocno kciuki żeby na teściku były II krechy

Lilith - koniecznie wklejaj filmik wszystkie ciocie czekają :)

Wracam do pracy odezwę się wieczorem :)

Axxa - trzymam mocno kciuki żeby na teściku były II krechy

Lilith - koniecznie wklejaj filmik wszystkie ciocie czekają :)

tak problemy mam ciagle:(:( ale tak musi byc:) wazne ze z malenstwem jest oki!

A co do wozka to jest super!!!! moj wujek ma 3 kolowca i jest zachwycony! a tak to wypytywalam mamy ktore go maja i tez sa zachwycone!mowia ze wart swej ceny!!no i ma fotelik a na maj to super !

tylko wiesz ja sie zastanawiam nad Mutsy jeszcze:):)

a prowadzi sie swietnie!wrecz sam sie prowadzi!no i ma skretna os!!!:)

Moniolek no tylko musimy przerobic:)

tak problemy mam ciagle:(:( ale tak musi byc:) wazne ze z malenstwem jest oki!

A co do wozka to jest super!!!! moj wujek ma 3 kolowca i jest zachwycony! a tak to wypytywalam mamy ktore go maja i tez sa zachwycone!mowia ze wart swej ceny!!no i ma fotelik a na maj to super !

tylko wiesz ja sie zastanawiam nad Mutsy jeszcze:):)

a prowadzi sie swietnie!wrecz sam sie prowadzi!no i ma skretna os!!!:)

Moniolek no tylko musimy przerobic:)

reklama
Moniolek z tego co wiem to hormony 2 fazy cyklu tj. progestron należy badać 3 krotnie bo walnia się pulsacyjnie.No i estrogeny to w 1 fazie cyklu.
Czy jest ustalona prawdopodobna przyczyna niemożności zajścia w ciążę??
A mąż był badany?
Mam koleżankę która 2 razy próbowała inseminacji. Najpierw są jakieś hormony przygotowawcze- duże dawki ale ona ma niedrożne jajowody i torbiel krwotoczną na jajniku i mąż ma słabe plemniki.
No niestety narazie się nie powiodło.
Ale jeśli nie masz stwierdzonej prawdopodobnej przyczyny niepodłoności to może trzeba zasięgnąć porady innego gin-a.

Do góry