Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam półtora tygodnia a teraz nadrabia.A miała któraś z Was 2 tygodnie różnicy pomiędzy om a usg?
czy to może sugerować chłopaka??Ja też miałam owu tydzień później i serduszko później widziałam.![]()
Też się nad tym zastanawiam, podobno na dziewczynkę trzeba działać przed owuczy to może sugerować chłopaka??
Tak nie do końca bajki. Szanse mogą być lekko większe, bo plemniki żeńskie są wolniejsze ale dłużej przeżywają niż męskie, dlatego jak do owu jest trochę więcej czasu to męskie padają a żeńskie są na posterunkuDziewczyny to są bajki z tym czasem starań i płciąPłeć determinuje plemnik
![]()
Miałam to samo napisać[emoji14]plemik ma tu decydujące zdanie! Są silniejsze Ale też sprytniejsze sosobniki. A dzien zapłodnienia decyduje czy wygra silniejszy czy sprytniejszyTak nie do końca bajki. Szanse mogą być lekko większe, bo plemniki żeńskie są wolniejsze ale dłużej przeżywają niż męskie, dlatego jak do owu jest trochę więcej czasu to męskie padają a żeńskie są na posterunkuoczywiście żadna gwarancja ale jakieś znaczenie może mieć.
gosiak_ pisze: ↑
Tak nie do końca bajki. Szanse mogą być lekko większe, bo plemniki żeńskie są wolniejsze ale dłużej przeżywają niż męskie, dlatego jak do owu jest trochę więcej czasu to męskie padają a żeńskie są na posterunkuattachFull766094 oczywiście żadna gwarancja ale jakieś znaczenie może mieć.
Kliknij aby rozwinąć...
Miałam to samo napisaćplemik ma tu decydujące zdanie! Są silniejsze Ale też sprytniejsze sosobniki. A dzien zapłodnienia decyduje czy wygra silniejszy czy sprytniejszyattachFull766095![]()