• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
jestem juz po wizycie i mam mieszane uczucia :( Lekarz potwierdził ciążę, z usg wychodzi 5 tydzień pęcherzyk piękny ale zarodka jeszcze nie widać, powiedział że mam przyjść za 2 tygodnie to powinno już wszystko być i założy mi kartę ciąży ... ale może też się okazać że to puste jajo ale mam być dobrej myśli bo niby ma prawo jeszcze nie być widać zarodka. :( także w nerwach czekam do 21 lipca.

jestem juz po wizycie i mam mieszane uczucia :( Lekarz potwierdził ciążę, z usg wychodzi 5 tydzień pęcherzyk piękny ale zarodka jeszcze nie widać, powiedział że mam przyjść za 2 tygodnie to powinno już wszystko być i założy mi kartę ciąży ... ale może też się okazać że to puste jajo ale mam być dobrej myśli bo niby ma prawo jeszcze nie być widać zarodka. :( także w nerwach czekam do 21 lipca.
Ojj, kochana, może później doszło do zagnieżdżenia i bąbel będzie troszkę młodszy niż wychodzi z miesiączki. Na pewno za dwa tygodnie zobaczysz śliczne bijące serduszko! :) Trzymam kciuki!

U mnie tez we wtorek byl tylko pecherzyk. Mam przyjsc 18-go.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie równo w 5 tygodniu nawet pęcherzyka nie bylo widac!!! Po kilku dniach pojawił sie, a w 6 tyg zarodek, teraz czekam do soboty na serduszko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry