reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

hej . Podczytalam Wasz watek przy Kawce i może troche podniosę na duchu.
ja tez mialam taka sytuacje jak pisze Dzoł. Musialam przyjść po tyg od wizyty niestety serduszka nie bylo ..kazal mi znow przyjść po tyg i okazali sie ze wszytsko jest ok !serduszko jest i pięknie bije.wiec spokojnie uzbrój sie w cierpliwość napewno pojawi sie serduszko ,kartę ciąży zalozono mi dopiero 6tygi5d . Dziś jestem mama 5mc chlopca:)
wiec trzymam kciuki i powodzenia wszystkim Mamusia życzę!:)

reklama
u mnie 5 wg usg ... według miesiączki 5tydzień i 5 dzień więc już prawie 6 tydzień i sam pęcherzyk :(
Zarodek pojawił sie w 6 tygodniu i 1 dzień. Mój lekarz mnie ciąga na wizyty co tydzień. Mówi, ze jak pojawi sie serduszko to będzie juz spokojny. Może i tak, a może chodzi mu tylko o kasę? W każdym razie biegam co chwile, bo sama umieram z niepokoju czy wszystko jest ok. Tym bardziej, ze u mnie występuje brązowe plamienie :-(

Kochane! Moja przyjaciółka zobaczyła oba serduszka (teraz jest w drugiej ciąży) dopiero na koniec 7tygodnia :) głowa do góry! Przecież teraz nasze fasolki zmieniają się z dnia na dzień :) ja idąc nie spodziewałam się serca, wygnała mnie infekcja do lekarza na wcześniejszą wizytę :) ale to był już prawie 7tydzień (i dobre 4tyg od zapłodnienia przy moich krótkich 25-26dniowych cyklach) :) będzie dobrze!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Melduje sie po wizycie :) wg usg 6 tyg, wg miesiączki 5 tyg i 1d, serduszka jeszcze nie było widać ale zarodek jest :) nie dostałam ani zwolnienia ani karty ciazy. Kolejna wizyta prywatnie w poniedziałek a 18.07 państwowo i juz ma byc serduszko [emoji3]
1467910633-kpiits.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super zdjęcia!
Dziewczyny spokojnie serduszka napewno się pojawią! Nie ma innej opcji. Ja też czekam i to do 25.07!!!!

Dziewczyny uspokujcie sie. Ja wam coś opowiem. Jakoś jeszcze na tydzień przed okresem tkneło mnie ze chyba jestem w ciąży. Poszlam robić betę. Jeden wynik 28 drugi 90 trzeci 230 w odstępach 2 dniowych. Wiec polecialam prywatnie do gina. Jak stwierdził nic nie widac tylko endometrium 12 mm. Ale ciąża mogla obejrzeć juz w jajowodzie nic nie wiadomo. Gdzieś po tygodniu boli mnie lewy jajnik jak cholera aż sie zwijam wiec jade na pogotowie łamiąc wszystkie przepisy. Wpadam a tam pielęgniarki mówią ze to nie do ginekologa tylko internista. Ale po tym jak nalegalam wylaly mnie na ginekologie. Tam gadam z lekarzem a on mówi ze może mnie przyjac na oddział bo ot tak badan nie moze mi zrobić bo to nie poradnia ale chyba widział łzy w moich oczach i zrobił mi badania. Wyszło ze jest 4 tydzien i 3 dni i tylko pęcherzyk i ze ciąża o tydzień młodsza niż z OM. A dziś 11 dni później zachodze do lekarza ciąża dalej niby młodsza a sercho jest i wszystko gra. Także wszystkie głowy do góry i do przodu. Buziaki

reklama
Do góry