Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi urósł po 20 tygodniu nagle, a teraz w miarę się utrzymujePaulyna zgrabny brzuszek malutkimoj to jakis olbrzym. Moze to przed to ze druga ciąża chociaz pamietam ze z córka tez miałam dość duży
tak, w luźnych bluzkach jeszcze da się czasami ukryć, ale to już ostatnie podrygiKulka jaka słodka piłeczka. Fajnie
Paulyna Ty byś sie jeszcze ukryła![]()
26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.no chudzinka jesteś, brzusia prawie nie widaćZobacz załącznik 786361 26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.
A może taka Twoja urodaZobacz załącznik 786361 26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.