reklama
Joanna P.
:))
Niczka nie ruszaj rany po szczepieniu!!!!a przede wszystkim ropki nie wyciskaj polozna i lekarz mnie uprzedzil zebym nic nie ruszala a ropka czasmi bywa i tym nie nalezy sie przejmowac
A z ulewanie u mnie tak samo czesto leci ale lekarka dala mi skierowanie na USG przewodu pokarmowego tak na wszelki wypadek ,bo jak powiedziala lepiej dmuchac na zimno.
A z ulewanie u mnie tak samo czesto leci ale lekarka dala mi skierowanie na USG przewodu pokarmowego tak na wszelki wypadek ,bo jak powiedziala lepiej dmuchac na zimno.
młoda_mamusia
Fanka BB :)
Mnie tez nikt nie pytał o miejsce szczepienia , i Kubuś ma szczepionke na ramieniu
Mowili mi ze po 3 tyg moze sie zrobic taki syfek ale mowili zeby tego nie ruszać zer tak musi być, i to z czasem zniknie
Mowili mi ze po 3 tyg moze sie zrobic taki syfek ale mowili zeby tego nie ruszać zer tak musi być, i to z czasem zniknie
majkam
mama Danielka i Karolinki
prawie wszystkie juz bylyscie z maluchami na jakims szczepieniu a my mamy termin dopiero na 27.06.
ciekawe dlaczego tu tak dlugo z tym zwlekaja ?

ciekawe dlaczego tu tak dlugo z tym zwlekaja ?
M
m_ktosia
Gość
majkam nic sie nie przejmuj ,, jak byla u nas w odwiedzinach kuzynka ze szwecji do zajmuje sie tam szczepieniami bo jest pielegniarka to mowila ze tez dopiero po ilus tam miesiacach szczepia takze spoko, i mowia ze wczesniej nie trzeba... 

kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Martynka ropy nie ma tylko taki czerwony slad. I szczerze mowiac nawet zpomnialam ze to mialo sie pokazac
. Miejmy nadzieje ze zostanie tak lasnie. A czy to powinno zniknac i po jakim czasie?
. Miejmy nadzieje ze zostanie tak lasnie. A czy to powinno zniknac i po jakim czasie?reklama
młoda_mamusia
Fanka BB :)
a mojemu Kubuniowi wczoraj po kapieli z tej czerwonej chrosty wylecialo troszke ropy ale wytarlam mu to i nic mu nie cisneŁAM ,,, mam nadzieje ze to mu zejdzie juz niedlugo
moj Kubus tez nie mial jeszcze szczepionki ale mi mowili ze jak ma 6 tyg to wtedy sie szczepi to moze w tym tyg juz zadzonia do mnie z przychodni zeby sie wstawic z malym na szczepienie .. czekam, na tel ..
i boje sie tego szczepienia ze Kubunia bedzie bolało ze bedzie płakał .. ale coż tak musi byc ..
moj Kubus tez nie mial jeszcze szczepionki ale mi mowili ze jak ma 6 tyg to wtedy sie szczepi to moze w tym tyg juz zadzonia do mnie z przychodni zeby sie wstawic z malym na szczepienie .. czekam, na tel ..
i boje sie tego szczepienia ze Kubunia bedzie bolało ze bedzie płakał .. ale coż tak musi byc ..
Podziel się: