reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

reklama
Niczka nie ruszaj rany po szczepieniu!!!!a przede wszystkim ropki nie wyciskaj polozna i lekarz mnie uprzedzil zebym nic nie ruszala a ropka czasmi bywa i tym nie nalezy sie przejmowac

A z ulewanie u mnie tak samo czesto leci ale lekarka dala mi skierowanie na USG przewodu pokarmowego tak na wszelki wypadek ,bo jak powiedziala lepiej dmuchac na zimno.

Mnie tez nikt nie pytał o miejsce szczepienia , i Kubuś ma szczepionke na ramieniu
Mowili mi ze po 3 tyg moze sie zrobic taki syfek ale mowili zeby tego nie ruszać zer tak musi być, i to z czasem zniknie :)

No widzisz Joasiu mi nikt nic nie powiedzial i troche juz nacisnelismy... teraz juz wyglada jakby sie ladnie goilo. Trudno...

majkam nic sie nie przejmuj ,, jak byla u nas w odwiedzinach kuzynka ze szwecji do zajmuje sie tam szczepieniami bo jest pielegniarka to mowila ze tez dopiero po ilus tam miesiacach szczepia takze spoko, i mowia ze wczesniej nie trzeba... :tak:

Martynka ropy nie ma tylko taki czerwony slad. I szczerze mowiac nawet zpomnialam ze to mialo sie pokazac :eek:. Miejmy nadzieje ze zostanie tak lasnie. A czy to powinno zniknac i po jakim czasie?

Majkam jak bylam na wykladzie w fundacji rodzic po ludzku to mowili, ze wlasnie nie powinno sie szczepic dzieci tak wczesnie jak to w Polsce sie robi.
Kasia23-82-23 mi pediatara powiedziala,z e to zniknie.

reklama
a mojemu Kubuniowi wczoraj po kapieli z tej czerwonej chrosty wylecialo troszke ropy ale wytarlam mu to i nic mu nie cisneŁAM ,,, mam nadzieje ze to mu zejdzie juz niedlugo

moj Kubus tez nie mial jeszcze szczepionki ale mi mowili ze jak ma 6 tyg to wtedy sie szczepi to moze w tym tyg juz zadzonia do mnie z przychodni zeby sie wstawic z malym na szczepienie .. czekam, na tel ..
i boje sie tego szczepienia ze Kubunia bedzie bolało ze bedzie płakał .. ale coż tak musi byc ..

Do góry