reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze USG

Pytia, jaka cudna ta Twoja dziecinka :), już się nie mogę doczekać kolejnego USG jak patrzę na to Twoje zdjęcie (USG mam 26.08) bo mój szkrabik będzie miał już 11 tygodni :) i też będzie przebierał nóżkami.

reklama
śliczna dzidzia, a ja swojej jeszcze nie widziałam... ale pamiętam piotrusia jak się rozwijał.

na zywo to jest dopieo widok. ja w czwartym tydodniu potwierdzając czy jestem w ciązy (z piotrkiem_) widzac samo jajeczko ryczałam jak bóbr...

Asiu - twoja dzidzia pewnie też już majta nóziami :) Kiedy masz usg?
Ach, dziewczyny, taka jestem dzisiaj szczęśliwa, że się napatrzyć nie mogę :)

Śliczne zdjęcia Maleństw! :) Ja też miałam być w piatek u Pana G. i na USG :( , ale wybieram się 4.08. przed urlopem.Czekam z niecierpliwością na ten widok!Trzymajcie się mocno Maluchy i Mamusie.

mialam isc wczoraj ale w spoldzielni o ktorej myslalam nie ma juz usg,bede musiala jeszcze poszukac,do gina
chodze do przychodni,tam usg robia chyba od 12tyg,ja chcialabym wczesniej.
8 mam wizyte u gina zobaczymy co powie.

Ja byłam dzisiaj na pierwszym usg. rzeczywiście - wrażenie niezapomniane. Do tej pory jestem w szoku ciężkim. Być może dlatego, że moje zdjęcie zdecydowanie wskazuje na BLIŻNIAKI!!! gin twierdzi że jeszcze wszystko się może zdarzyć ( mam nadzieję że nie trzeci brzdąc:)) nie bardzo potrafię nazwać swoje odczucia...może za wcześnie na to . pozdrawiam. równie ekscytujących obrazków życzę ;)

reklama
Kasienka- GRATULACJE!!! Jak reakcja meza? Czyli ciaza hurtowa:) Fajnie... Ciekawa jestem jak to wyglada na USG - masz zdjecie? Ja bylam w 6 tygodniu i teraz ide dopiero na poczatku wrzesnia... W piatek jade do Klodzka (do rodzicow) wiec moze namowie znajomego ginekologa, zeby zrobil mi jeszcze raz wszystkie badania i USG...

Do góry