reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

reklama
azik pisze:
graruluje Jasia....

a ja bym chciała córę do pary (ale jeszcze nie pokazało co tam chowa)

Kinga , gdzie idziesz na usg?
Ja standardowo wybieram się do mojej ginekolog - przyjmuje na Kadłubka i tam ma sprzęt.

caro gratuluje dzidzi!! i zazdroszcze ze masz zdjecia z 3d- ja tez chce!! ale coz ciesze sie z teggo co mam, a mam jak juz wiecie wcale nie taka mala kruszynke. tez sama to zauwazylam- jest wieksza niz przewiduja to podreczniki na tym etapie ciazy :D

no wlasnie dziewczynka ze znakiem zapytania, pawel powiedzial ze on tam widzi jajeczka i fajfelka!!
acha kingus dziekuje za kalendarzyk, mam nadzieje ze to nie byl zbyt duzy klopot takie zrobienie go

powiedziala ze wyglada na dziewczynke ale nie jest na 100% pewna zeby potem reklamacji nie bylo jak kupimy rozowe spioszki a urodzi sie chlopiec :)
dozuce jeszcze to:

Caro18 ja też takie chcę!!!!!!!!!! P{iękne te zdjęcia, gratulacje córci.
magdalenaB piękne te zdjęcia i córcia...czyli coraz więcej w naszym gronie płci pięknej...
:D :D :D :D :D

reklama
Do góry