reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

osinka pisze:
kinga, u nas lepiej, bo będziemy miały szybciej weekend ;)

może i racja, ale ja strasznie nie lubię, jak tak szybko się ściemnia

muszę was na chwilę opuścić - idę do mojego małego sąsiada z czekoladą, bo dostał wczoraj max ilość punktów ze sprawdzianu z matematyki. nalezy mu się nagroda, wprawdzie ja go nie uczyłam, ale...... niech mu będzie miło ;)

reklama
Dzieki dziewczyny super ze jestescie ja mam w tym tygodniu takie urwanie glowy ze chyba za chwile odjade.
Po wczorajszym radosnym dniu dzisiaj dzien wyplat emerytur (a ja pracuje w banku) i po prostu babcie i dziadki mnie wykonczyly a na koniec jak chcialam zaparkowac to jakis polaczek zamknal nasza ulice i poszlam sie z nim poklucic (juz dawno mi sie to nie zdarzylo??????????) Na koniec sie rozryczalam i troche mi puscilo.
Nie wiem czy cos wisi w powietrzu dzis czy co??
Musze sie chyba zrelaksowac ale to dopiero w weekend, na ktory zreszta juz teraz musze robic salatki i bigosy bo sie w koncu wybieramy za miasto ale nie wiem czy dam rade do soboty.
Moze w koncu zrobie sobie jakies zdjecie z brzusiem bo nie mam zadnego i nawet moja mamusia i siostra nie wiedza jak wygladam.

Dziewczynki wiec relaksujcie sie bo inaczej ciezko zyc.

Kat mamy GG ale jeszcze z nikim nie gadalam bo ostatnio kumple meza cos nam tu poprzestawiali i nie wiem czy dziala.
Nasz numer jest 7002364 prosze sprobuj

Pozdrawiam wszystkie mamusie

(Wlasnie wrocil moj maz z pracy i mowi ze oni tez wszyscy chodzili jak muchy wiec jednak cos w tym jest)

Iwka, skypa kirdys mialam ale juz nie pamietam nr.

Ja w pracy mialam fajny dzien, za to do domu wracalam 2 godziny w potwornym korku.
Zaklikalam do ciebie na gg. Odezwij sie jak mozesz. pa

reklama
cześć ale się wkurzyłam wczoraj chciałam powklejać wszystko po wizycie a tu komp zdechł maksymalnie dopiero informatyk przed chwilką wszystko naprawił
dzidziuś cały i zdrowy, niestety ruszał się i nie można było mu zrobić ładnego zdjęcia 3d siedziałam prawie godzinę żeby go złapać a co babka ustawiła to zwiewał a raz jak juz było prawie ok to w ostatniej chwili się ruszył

ma 25 cm i 495 g
pokazał jeszcze swoje przyrodzenie jest na zdjęiu

zdjecia15ej.jpg

zdjecia33ql.jpg

zdjecia341cp.jpg

Do góry