reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze USG

reklama
kinga ;D a co do cycuszkow podczas karmienia bedzie wyganial gosci i w ogole wszystkich,nie przezylby........a to przeciez takie naturalne ::)

znając życie jak ja bym sobie zrobiła zdjęcia nago a póxniej miałabym specjalnym programikiem poprzycinać to i owo to byście na 100% zobaczyły mnie w całej okazałości bo oczywiście wydawałoby mi się że jest ok a wszystko by się okazało po wklejeniu ;D ;D ;D ;D

sylwia532 pisze:
kinga ;D a co do cycuszkow podczas karmienia bedzie wyganial gosci i w ogole wszystkich,nie przezylby........a to przeciez takie naturalne ::)

no to gości na conajmniej rok macie z głowy... :laugh: :laugh: :laugh:

a my dziś bylismy się zobaczyć z Fasolą na 3d. diagnoza została potwierdozna przez kolejnego lekarza, a więc raczej na mur beotn facet. jednak charakterek to ma. buzię pokazał tylko z boku, a i wtedy zasłąniałsięrączką. natomiast klejnotry swoje pokazywał bez zahamowań. po prostu - wstydliwy inaczej. ;D wszystko jest ok, pani sprawdziłą jeszcze przepływy mózgówe, tętnicze i moje maciczne. wymiary prawidłowe. drugi lekarz przeliczył, że kość udowa ma teraz ok. 6cm. z tego wsyzstkiego zapomnieliśmy spytać o wagę Fasoli.

reklama
Do góry