reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze USG

sylwia532 pisze:
osinka to zalozy sie 2 watki w wersji light i drugi w wersji krwawej masakry............ ;) kazdy bedzzie wiedzial co czytac,ja lubie mrazace krew w zylach opowiesci,horrory thrillery........... ;)

ja biorę wersje light, inaczej nie urodzę ;D

reklama
qrcze - ja się tego porodu nie boję, ale mam coraz poważniejsze obawy, żeby ktoś z "obsługi" nie popełnił błędu :mad: :mad:
bo w Poznaniu w 2005 r. był taki głośny przypadek w jednym z dużych szpitali, że przez błędną decyzję przy porodzie ze zdrowego dziecka zrobili "roślinkę"
tylko błagam - nie chciałam was denerwować - naprawdę poważnie się tym martwię - ja ze swej strony wiem że zrobię wszystko, ale czy oni też dadzą z siebie wszystko???

cóż...trzeba ufać, że dadzą i wziąć męża aby ich (i nas) dopingował do dania z siebie wszystkiego

Nasz maluch waży ok. 2200, wszystko z nim ok, jajka mu się nie stłukły, więc nie muszę inwestować w różowe ubranka ;D

wszyscy noszą w brzuszkach takie duże dzieci,tylko moje takie maleństwo....czym je dziewczyny karmicie,że rosną jak na drożdżach ;) ?

Daj jej szansę!!!Daj jej szansę!!! ;D
My z Piotrkiem do najmniejszych i najdrobniejszych nie należymy, więc może stąd ta waga...

reklama
maga, Piotruś w tym samym czasie miał 1500 gram...

spoko, teraz ma metr wzrostu i 15 kilo - czyli jak normalny 3,5 latek :) a ma dopiero 20 miesiecy

Do góry