reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze USG

Ja chodze prywatnei wiec chyba dlatego co wizyte mam USG. Ale nei wyobrażam siebei bym nei mogła na mojego juniora popatrzeć :) W poniedziałęk ide na wizyte z USG 3D/4D. Juz nie moge sie doczekac

reklama
ja też chodzę prywatnie,jednak usg miałam robione dopiero po raz drugi (pierwsze było w 12 tygodniu),a moja dzidzia waży całe 505g.... :laugh:

Zuzia24 pisze:
Maggusia pisze:
Ja mialam dopiero jedno i za miesiac bede miec jeszcze jedno.Z tego co slyszalam od kolezanki to bede miec tylko dwa ale mam nadzieje ze sie pomylila!(powiedziala ze tak jest w Anglii) i nie zadowolona jestem wrrrrrrrrr.
Maggusia a czy dlugo czekalas na termin USG ze szpitala?? ja tez jestem w Anglii i juz miesiac czekam i jakos nie moge sie doczekac.w koncu postanowilam na 1 dzien pojechac do Polski i tam zrobic. szczerze mowiac zaczelam sie juz martwic czy aby ze mna i z dzidziusiem jest wszystko w porzadku :(
Zuzia moja polozna wyslala list do szpitala i w ciagu 2 tygodni przyszedl mi list ze szpitala kiedy mam sie zjawic na USG i badania krwi czekalam jakis miesiac napewno:)ja tez juz chcialam jechc do Polski na badania i USG bo dla mnie to za dlugo sie czeka na to wszytsko na dodatek USG i badania zrobili mi w 20 tygodniu i to pierwsze!!!!!!a przyszedl juz do ciebie list na kiedy masz wizyte w szpitalu?pozdrawiam

sluchajcie, czy na naszym etapie ciazy przy usg tez trzeba miec pelny pecherz?? bo dzisiaj ide i nie wiem czy sie poic czy nie ;)

reklama
Do góry