reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze wakacje

reklama
Dziekujemy:tak:.Konrad nie mial obcinanych z tyłu od 6 grudnia:tak:,ja podcinam mu nieco nieudolnie grzywke:sorry2:.

no ja wlasnie zrobila szymkowi wizyte u fryca przed wyjazdem aby glowka sie nie pocila pod czapeczka
i wyobrazcie sobie pisalam do naszego tureckiego hotelu aby mieli na uwadze fakt ze jade z dzieckiem i jeszcze znajomi tez z malcem i chcemy miec pokoje kolo siebie abysmy mogli wieczorami pogadac jak maluchy beda spaly i nawet odpisali że zrobia wszystko co bedzie mozliwe.:szok:
a myslalam ze oleja moj mail

karola - nasz klient, nasz pan...;-)

Wszystkie zdjecia boskie...ale fajnie morze, nie ważne czy krajowe czy nie......ojj..a mnie właśnie przeleciał koło nosa wyjazd nad morze...

super to wygląda na ich stronce ciekawe jak tam jest :confused:
na stonie rzeczywiście całkiem, całkiem, ale na żywo już gorzej, byłam tam kiedyś z klasą na wycieczce, przejazd autokarem przypominał polowanie na zwierzaka, wyjdzie albo nie, poza tym przez szyby to tak jakby bułkę przez bibułkę:-D, wolę zwykłe ZOO, no ale to moje zdanie

reklama
Do góry