reklama

Nasze wakacje

Witam wszystkie mamuśki:-) Czy któraś z Was była może na wakacjach w górach z rocznym dzieckiem? Planujemy wyjazd do Kotliny Kłodzkiej (Góry Stołowe) i nie wiem czy na taki wyjazd warto kupić nosidełko dla dziecka. Nie mamy zamiaru zdobywać wysokich szczytów, ale jednak na jakąś górską wycieczkę chcielibyśmy sie wybrać. Nie wiecie jak sprawdzają sie takie nosidełka? Muszę dodać, że nasza córcia ma 11 m-cy i sama już chodzi, więc nie wiem czy będzie chciała siedzieć w takim nosidle. Proszę o radę. Pozdrawiam serdecznie!!!

reklama
Jesli w gory,to nawet ja bym wziela nosidlo.Moja znajoma kupila takie wieksze ze stelazem(na plecy) i po gorach nosili swojego prawie 3 latka:tak:.Dziecko zadowolone i mysle,ze to wygodniej niz nosic malego na rekach,bo wozek raczej odpada...:tak:

Ja góry kocham i na pewno kupimy takie nosidło, tylko takie porządne ze stelażem i innymi bajerami. zresztą ja nie muszę daleko jechać, żeby wyjś w góry, więc nosidło na pewno będzie wykorzystane:tak:

ja rok temu bylam w gorach z moim owczesnym dwulatkiem:tak::tak:i musze sie pochwalic ze dzielny byl wszedzie biegal o wlasnych nozkach wogole nie wolal na raczki :-) nawet doszlo do tego ze mnie pospieszal (ja akurat wtdy bylam w 3 miesiacu -mdlosci okrutne i bole podbrzusza) nie pozwalal mi odpoczywac hehe:-D
i bardzo duzo bylo rodzicow z malutkimi dzieciaczkami takimi ktore roczku nie skonczyly i byly noszone wlsnie w takich nosidelkach ze stelazem
ech ja tez bylam w gorach stolowych a noclegi mielismy w Radkowie bradzo piekna okolica i bardzo tanio trafilismy bo placilismy 20 zl za nocleg a na posesji basen byl duzy plac zabaw ;-) chetnie pojechalabym znowu w tym roku;-)

Dzięki za rady!!! Mam nadzieję, ze nasz wyjazd dojdzie do skutku, bo jak na razie, to próbuję przekonać mojego męża, który twierdzi, że wyjazd tak daleko z takim maluchem to nie najlepszy pomysł ( a mieszkamy w Wielkopolsce).
Madzia24 możesz mi podać namiary na tą kwaterę w Radkowie, bo nie mam jeszcze nic zarezerwowanego, a nie ukrywam, że zależy mi na czymś tanim i sprawdzonym;-)

Madzia24 mozesz mi podpowiedzieć, co ciekawego warto zobaczyć i gdzie można sie wybrać? Nigdy nie byłam w Kotlinie Kłodzkiej i nie wiem za bardzo, gdzie można z takim maluchem wędrować.

Cos kiepsko widze te nasze wakacje:wściekła/y::-(pogoda cos ostatnio nie dopisuje.....
chyba sie zalamie jak tak bedzie....2 lata temu pojechalismy z Krzyskiem nad moze w podroz poslubna i mielismy dokladnie tak samo...lało, wialo i wogole okropnie bylo:wściekła/y::-(

My za 2 tygodnie na Mazury jedziemy i nie wyobrażam sobie takiej pogody jak teraz jest:sick:To byłby koszmar. Więc odpukuję w niemalowane i żyję nadzieją, ze będzie słonecznie i bez:-Dkomarowo

reklama
My za 2 tygodnie na Mazury jedziemy i nie wyobrażam sobie takiej pogody jak teraz jest:sick:To byłby koszmar. Więc odpukuję w niemalowane i żyję nadzieją, ze będzie słonecznie i bez:-Dkomarowo
My też za 2 tygodnie nad jeziorko,wię razem odpukujmy,może coś zdziałamy:-):-D:tak::-):-D:tak::-D:tak::-):-D:tak:.Już dzis zaopatrzyłam nas w kremy i balsamy na słońce,mam nadzieję,że się przydadzą!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry