reklama

Nasze wakacje

reklama
witam laski ja tylko na chwile
mama wiadomosc od susumali
Podroz była dobra a Lailunia spisała sie na medal była grzeczna
sa w polsce a teraz ju pewnie smacznie spia..

obiecałam
Lailunia witamy(pierwszy raz) na OJCZYSTEJ ZIEMI ciocie z BB

A ja nadal nie wiem co zrobić z wakacyjnym wyjazdem:-(:-(...nie mam ochoty jechać z rodzicami...ale chciałabym odwiedzić siostrę na koloniach i jak pojechać w to samo miejsce oddzielnie - później moglibyśmy sie od razu wyprowadzić, bo ojciec taki zadufany,że jak sobie tak radzimy to bay:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......poza tym to plus, bo wygodnie by było gdyby rodzice byli, bo by nam pomogli w opiece nad małym...choć do końca to nie jestem tego pewna:-(:-(...jeszcze sie zdenerwuje i tyle...:angry::angry::angry:no i ta pogoda....:eek::eek::eek: no i szukanie dopiero kwatery na miejscu, przy czym my mamy inne wymagania niż mój tato...wiec znowu kłótnia...ale mąż mnie namawia...:sorry2::sorry2::sorry2:

Mysia, jedzcie!! Ja tez jade z rodzicami i ciesze sie bo bedzie mozna na zmiane sie maluchem opiekowac:tak: a Filipkowi tez dobrze zrobi wyjazd :tak:

a w jakie rejony sie wybieracie??

Głównie chodzi nam o wyjazd do Mrzeżyna...Względnie będzie też w Niechorzu czy Rewalu....ale wybór jeszcze nie dokonany, bo kwater chcą szukać na miejscu i to mnie trochę przeraża...:szok::szok::szok: bo jak nic nie znajdziemy, z małym dzieckiem...:baffled::baffled:

reklama
chce jechac z moim maluszkiem Szymonkiem 800km odwiedzic bratowa i jego chrzestnego co mieszkaja w niemczech czy ktoras juz taka wyprawe robila?????
jak najlepiej sie do niej przygotowac najgorzej to z pozycja bo w nosidelku chyba malemu nie bedzie abyt fajnie ta kolyskowa pozycja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chcialam kupic specjalne pasy do gondoli sa w chicco ale nie wiem czy sa uniwersalne i pasuja do kazdej???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry