reklama
Aaaa niech sobie rośnie dużo jak potrzebuje :-) byle zdrowa była :-)Ja wiem czy taka duza jak pomiary wychodza na 30 tydzien tak? Moja lucja w 32 wazyla 1960gram a urodzona 3700
Ania dobrze ze to nic powaznego jestes w domku??
Lusinda890
Fanka BB :)
Ale już duże wasze dzieciaczki.
Ania dobrze że wszystko w porzadku, szkoda tylko nerwów
Ja do wizyty jeszcze dwa tygodnie (3.02) przez te ciągle nocne fikanie małego i spanie w dzień już sie nie moge doczekać żeby zobaczyć czy tam wszystko ok u niego.
Ania dobrze że wszystko w porzadku, szkoda tylko nerwów
Ja do wizyty jeszcze dwa tygodnie (3.02) przez te ciągle nocne fikanie małego i spanie w dzień już sie nie moge doczekać żeby zobaczyć czy tam wszystko ok u niego.
ania50
Fanka BB :)
Jestem od wczoraj w domu, szyjka 3cm, trochę stwardniała po lekach, więc jest poprawa. Twardnienia brzucha się zdarzają, ale głównie jak pochodzę, więc mam się oszczędzać, brać leki i idziemy na kontrolę za 2 tygodnie. Nie podali nam sterydu na rozwój płucek, więc prawdopodobnie niedługo jeszcze na 3 dni mnie położą w szpitalu.
Wystraszyłam się całą tą sytuacją, biorę się na poważnie za kompletowanie wyprawki i awaryjnej torby do szpitala. Lepiej mieć wszystko przygotowane, cokolwiek by się nie działo to chociaż jedna rzecz będzie z głowy. Oby się oczywiście nie przydała do kwietnia.
Wystraszyłam się całą tą sytuacją, biorę się na poważnie za kompletowanie wyprawki i awaryjnej torby do szpitala. Lepiej mieć wszystko przygotowane, cokolwiek by się nie działo to chociaż jedna rzecz będzie z głowy. Oby się oczywiście nie przydała do kwietnia.
no wlasnie u nas ferie od 1 lutego, to będzie ostatni dzień szkoły bo wizyta 29, w sumie to już oceny wystawione bo w srode 27 mamy zebranie wiec rzeczywiście chyba jej daruje tylko ze później myślałam żeby do pracy wpaść na 2godz z jakims ciachem bo się poobrażali za ślub ze nic nie wiedzieli i musze ich udobruchać choć trochę
nie wiem czy córka wytrzyma tam tyle, no chyba ze jej tablet wezme

reklama
Aniu, to dobrze, że sytuacja troszkę się poprawiła. Niedługo wszystkie będziemy musiały pomyśleć o spakowaniu się do szpitala. Nikt nie zakłada, że wcześniej urodzi, ale kto wie co te nasze maluszki wymyślą. Oby chciały siedzieć z nami jak najdłużej.
Kitki, ja zawsze zabieram Majkę na usg, dzięki temu sama pamięta o braciszku i często o nim mówi. Tylko, że Maja ma dwa latka a Twoja córcia już prawie 7 i pewnie bez tego rozumie co się dzieje
Wydaje mi się, że będzie później fajnie wspominać to, że widziała malucha jak był jeszcze w brzuszku 
Kitki, ja zawsze zabieram Majkę na usg, dzięki temu sama pamięta o braciszku i często o nim mówi. Tylko, że Maja ma dwa latka a Twoja córcia już prawie 7 i pewnie bez tego rozumie co się dzieje