reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Boże co oni wyprawiają w tych szpitalach! Jeżeli nie są pewni co robić, jak leczyć, to powinni zaciągać konsultacji i informacji u innych, mądrzejszych lekarzy, a nie ukrywać swoją niewiedzę kosztem życia ludzkiego! :angry:

Zaliczylam gina ale tylko humor sobie popsulam:( ten drugi gin naprawde niekompetentny wspolczuje tym co im ciaze prowadzi. Dziwny jest. Obejrzal wyniki i stwierdzil ze taki niski cukier na czczo to hiperinsulinizm czy cos tam. Ale nic wiecej nie powiedzial. Z ta krzepliwoscia to mowi ze skoro ponizej normy tzn ze mam za rzadka krew. Mowie ze czytalam w necie ze na odwrot ze dalej za gesta mimo lekow. Podumal..."no tak ma pani racje jednak za gesta" nosz ku....wa to ja mam go uczyc? Pytam co z tym czy mam sie martwic " to idzie pani do lekarza ktory dal skuerowanie czyli do reumatologa" mowie ze wizyte mam za na poczatku marca bo dopiero bylam a sie martwie "to pojdzie pani ze w ciazy i nievh sie martwia co zrobic i przyjma" :confused: i to jest odpowiedz lekarza ktory de facto odpowiada za ciaze:(
Zbadal zrobil usg ale oczywiscie bez wydruku. Tylko wiem ze maly glowke ma na 29+5 a brzuszek na 29+2 i nozke podobna i tyle. A i tekst "wod wydaje sie byc duzo" pytam ile "duzo nie trzeba sie martwic". Szyjka 4.5 lozysko jeszcze dobre cokolwiek to wg niego znaczy:rolleyes:
Obiecalam sobie ze jak jeszcze raz tam pojde i wydam kase to w leb sobie palne!
Musze zadzwonic do mojego gina tego konkretnego bo nie wiem czy sie martwic wynikami czy nie a wizyta za 2tyg u niego. Osiwieje

Antuś trzymam kciuki za malenstwo. mnie niestety umkneło ( jak wiele) gdzie można przeczytać o maleństwie??

Kitki współczuję przygód z lekarzem...
Ja też już po wizycie córcia rośnie jak na drożdżach waży już 1450g czyli o tydzień wieksza :rofl2: leży już główką w dół...
I przy tym strasznie napiera na szyjkę, czyli podobnie jak u rsz. Mam brać nospe 3 razy dziennie nie przemęczać się, mogę wychodzić na krótkie spacery i dużo odpoczywać, a jak tylko poczuje że boli mnie brzuch to mam lezec

Kitki to widzę masz tak durnego lekarza jak ja, zastanawiam się czy nie wrócić do mojej gin z powrotem.

reklama
Kitki pamiętaj, że w każdym szpitalu pracują różni lekarze i wszędzie coś takiego może się wydarzyć. Ale myślę, że lekarze dostaną burę i się opamiętają...

Do góry