reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

A dla mnie to jak jajka wygladaja:eek: dla mnie dziwne ze dal 80% przy tak wyraznym obrazie i dobrym sprzecie bo jak mi lekarz okreslal core w pietwszej ciazy to wszystkie wargi sromowe obrysowal na ekranie

reklama
A 14 tc to nie jest jeszcze tak wczesny etap ze te narządy płciowe sa bradzo podobne, tzn Ze dziewczynka ma jeszcze wystajace wargi sromowe??

Martita dokładnie tak jest, lekarz tak mówił na ostatniej wizycie.
Mi się wydaje, że na zdjeciu jest dziewczynka :-)

Hej .. jestem w 15 tygodniu ciąży.Tydzień temu miałam robione badanie usg 3d/4d , lekarz powiedział ze na 80% dziewczynka. Zobaczcie na zdjęcie, które dołączam . To pomiędzy nogami mnie niepokoi.... Czy myślicie , że może okazać się jeszcze , że to chłopak? 16.11 idę na kolejną wizytę do ginekologa.... mam nadzieje, że tam już się dowiem czy to chłopiec czy dziewczynka.Zobacz załącznik 717503
Dzidzia zdrowa, prawie 8cm ma :)
Na 17 str wstawialam foto z mojego usg, na drugim zdjeciu tez wygladalo wg mnie na chlopca ale pozniej obejrzelismy Malenstwo od spodu i jajek nie bylo :) ja chcialabym Panienke wiec licze na to ze dr sie nie pomylil w naszym przypadku ;) moze u Ciebie bedzie inaczej :)

jestem po wizycie - bedzie dziewczynka:)

ale lek mi powiedziała, ze dzieciątko ma ponad 25 cm od czubka głowy z nózkami. i martwi mnie to bo czytam ze dziecko powinno mieć ok 15 cm i teraz nie wiem czy ona sie pomylła, czy cos jest nie tak:(

Sweetka wszystko napewno dobrze :)spora dziewczynka ..ja czytałam ze 15 cm to od główki do pupci ..+nóżki to wszystko sie zgadza :)gratuluje córeczki !

reklama
Do góry