reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Ja widze chlopca ale lekarz chyba wie lepiej
:-)

kasiunia123
Martita dokładnie tak jest, lekarz tak mówił na ostatniej wizycie.
Mi się wydaje, że na zdjeciu jest dziewczynka :-)
Mi się wydaje, że na zdjeciu jest dziewczynka :-)
ania50
Na 17 str wstawialam foto z mojego usg, na drugim zdjeciu tez wygladalo wg mnie na chlopca ale pozniej obejrzelismy Malenstwo od spodu i jajek nie byloHej .. jestem w 15 tygodniu ciąży.Tydzień temu miałam robione badanie usg 3d/4d , lekarz powiedział ze na 80% dziewczynka. Zobaczcie na zdjęcie, które dołączam . To pomiędzy nogami mnie niepokoi.... Czy myślicie , że może okazać się jeszcze , że to chłopak? 16.11 idę na kolejną wizytę do ginekologa.... mam nadzieje, że tam już się dowiem czy to chłopiec czy dziewczynka.Zobacz załącznik 717503
Dzidzia zdrowa, prawie 8cm ma![]()
jestem po wizycie - bedzie dziewczynka
ale lek mi powiedziała, ze dzieciątko ma ponad 25 cm od czubka głowy z nózkami. i martwi mnie to bo czytam ze dziecko powinno mieć ok 15 cm i teraz nie wiem czy ona sie pomylła, czy cos jest nie tak
ale lek mi powiedziała, ze dzieciątko ma ponad 25 cm od czubka głowy z nózkami. i martwi mnie to bo czytam ze dziecko powinno mieć ok 15 cm i teraz nie wiem czy ona sie pomylła, czy cos jest nie tak
marzenka2015
Sweetka wszystko napewno dobrze
spora dziewczynka ..ja czytałam ze 15 cm to od główki do pupci ..+nóżki to wszystko sie zgadza
gratuluje córeczki !
reklama