reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Dopiero wyszlam z okulistyki bo moja lek kazala przed gineko lo gia odwiedzic dyzur okulisyyczny bo od rana mam ciemna plame w polu widzenia. Wiec dopieto teraz wyszlam z okulistyki i podarzam na ginekologie. Odezwe sie potem. Dzieki za kciuki i cieple slowa:*

reklama
Dziewczyny jutro mam USG. Trzymajcie kciuki za mojego maluszka, żeby poprawiła mu się waga. Strasznie się denerwuję czy wszystko ok, czy przybiera na wadze pomimo tak małego brzuszka :(

Beatka trzymam kciuki, wiem co przeżywasz bo mój synuś tez ma mniejszy brzuszek ale przybiera równomiernie czego i Tobie życzę. Na pewno wszystko będzie dobrze.

Beata, nie denerwuj się, jestem przekonana, że z Maluszkiem wszystko w porządku i jutro odetchniesz z ulgą po badaniu :) Trzymamy kciuki i czekamy jutro na informacje.
Sweetka Ty też informuj jak się sytuacja rozwija. Jesteśmy z Tobą.
Rsz co wykazało dzisiejsze badanie? Wszystko w porządku z córeczką?
Klaudyna, właśnie, Ty też się stresowałaś; jak tam po wizycie?
Ania, oby udało się zabrać dzieciaczki do domu :)

Beatka ja też trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie :*

Sweetka będzie dobrze :*

A tym brzuszkiem to mnie moja ginka ostatnio zaskoczyła bo mówi że trzeba uważać przy pomiarach czy dziecko jest na wdechu czy wydechu bo to bardzo może zakłamywać wyniki i wagowe i wielkościowe brzuszka właśnie.

reklama
Beatka ja jutro tez mam usg ,ostatnie juz :) dowiem sie jaka wagę ma moj paczuszek:) dzis na wizycie dowiedziałam sie ze moje maleństwo urodzi sie szacunkowo w okolicach 39tyg:) wiec obstawiamy przyszły tydzień :)

Do góry