Ja też po USG połówkowym. Maluch waży 407g. Wszystko jest ok. Dostałam 20 zdjęć w tym kilka 4d i to wszystko na NFZ... Jedyne co mnie martwi, to łożysko. Zamiast się unieść, to opadło i całkowicie zasłania ujście szyjki macicy. I mój czuj znowu się nie mylił.... będzie synek Kacperek . Póki co siedzi sobie na łożysku jak na podusi
reklama
amko
Kwietnióweczka
Dziewczyny gratuluję udanych badań i poznania płci. Najważniejsze że skarby zdrowe i wszystko w porządku.
Antus ja mam szyjkę od początku 3,0 i lekarka twierdzi, że wszystko ok. Nie martw się na zapas, każda anatomia inna. Fotki rewelacja, buźka taka widoczna i niezły siusiak
Antus ja mam szyjkę od początku 3,0 i lekarka twierdzi, że wszystko ok. Nie martw się na zapas, każda anatomia inna. Fotki rewelacja, buźka taka widoczna i niezły siusiak

ania50
Fanka BB :)
Wczoraj mialam kontrol u ginekolog, wszystko w jak najlepszym porzadku, szyjka ok, Malenstwo rosnie i ma sie dobrze
Dr potwierdzila plec z prenatalnych, zostaniemy rodzicami Dziewczynki
Tak sie nam ulozyla, ze nie ma najmniejszych watpliwosci
Odetchnelam z ulga ze z Malenka wszystko ok. Nastepna wizyta za 4 tygodnie na ktorej odbedzie sie usg polowkowe

Odetchnelam z ulga ze z Malenka wszystko ok. Nastepna wizyta za 4 tygodnie na ktorej odbedzie sie usg polowkowe
reklama