reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Rsz fajne te zdj, bardzo wyraźne.

Ja od 3 dni nie czuje malucha i brzuch mnie boli i napisałam do swojego giną. Akurat był w gabinecie i kazał mi przyjechać. Wszystko ok. Zrobił mi usg. I będzie chlopczyk. Także Kitki dołączam się do ciebie z wybieraniem imienia. Bardzo ciężka sprawa...

reklama
Ja mam wizyte u gina w poniedzialek a we wtorek zapisalam sie na to polowkowr na NFZ. Chyba ze gin sie uprze i zrobi mi od razu na wizycie w pn. Takze najdalej we wtorek tez zobacze dzidzka i mam nadzieje ze salej jest chlopcem bo juz pare ciuszkow nabylam:)

reklama
Klaczek - dobrze ze u Was wszystko ok ☺ ja nie czuje praktycznie dalej ruchow. Cos tam mi sie wydawalo jeden dzien ze xzuje ale znow cisza wiec chyba to jelita byly.
Juz zaczynam sie martwic bo chyba nie czuje jako jedyna jeszcze.
Drobi - Ty tez masz lozysko przodujace. Czujesz ruchy?

Do góry