reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Haha rsz ja to samo mialam w pierwszej ciazy :)) w 22 tygodniu mi nie powiedziala w 32 mi nie powiedziala to juz sie wkurzylam i tego samego dnia polecialam na 3d i powiedzial gin ze dziewczynka :)

A powiedzial ile wazy ?? ;)

reklama
Ja ide w środę na wizyte i mam nadzieje, że wkoncu dowiem się jaka płeć :)

Kitki mi mój endokrynolog powiedział, że w ciąży nie bada się pralaktyny, bo zawsze jest zawyżona i rzeczywiście u mnie tak było na początku bo z rozpędu zrobiłam to badanie z innymi a tam podwyższenie o prawie 300... na co mój endo, że to normalne bo prolaktyna zawsze jest bardzo zaburzona w ciąży. Mam nadzieje, że powie Ci to samo :)

I ja po wizycie. Mialam tylko na fotelu bo jutro jade do szpitala na to polowkowe na nfz. Gin nie robil problemu. Powiedzial ze w takim razie dzis w ogole bez usg bo bez sensu i szkoda kasy ze jutro obejrzy dokladnie maluszka i to lozysko tez. Mam przyjechac na 10. Niestety jak zobaczyl wyniki to mina mu zrzedla i jyz do konca byl temat prolaktyny.

Nise - no niestety moj gin powiedzial ze w ciazy prolaktyna rosnie moze byc nawet 300 ale ja mam ppnad 800:what: mine mial nieciekawa. Powiedzial ze niezbedna pilna knsultacja neurochirurga. Wpisal mi tez to do karty na czerwono. Kazal powtorzyc przez neurochirurgiem jeszcze raz to badanie zeby miec dwa wyniki bo moze to blad labolatorium

Do tego jutro w tym szpitalu powiedzial ze beda jacys profesorowie i pojdzirmy do nich na konsultacje. Mam wziac wszystkie wyniki lacznie z rezonansem. Generalnie sie przejal. Powiedzial ze jak neurochirurg kaze robic natychmiast rezonans to mam sie zgodzic zeby tylko brzuch mi zabezpieczyli. Podobno kontrast w II trym moze byc wiadomo ze lepiej nie miec ale jak trzeba to lepiej zrobic rezonans niz zyc w jiepewnosci jeszcze 4 miesiace. Generalnie nie straszyl ale widzialam po minie ze ciekawie wg niego niejest.
Jutro to polowkowe i te konsultacje wynikow. Przynajmniej sie zaangazowal a nie olal

reklama
Do góry