reklama
A my juz nie planowalismy wiecej dzieci , moj synek to kompletna niespodzianka ,bylam na poczatku przerazona ale bardzo sie cieszymy bedzie pelna chata
)a u nas to odrazu prawie po operacji ale nie na wakacjach
) tradycyjnie w domu
hehe 
U nas tez tradycyjnie w domu
ogólnie juz się bałam ze nic z tego bo z 6msc się staraliśmy. Ale jak wyrównałam hormony to od razu poszło 
Wczoraj na USG wkoncu potwierdziła się dziewczynka. Wiec oficjalnie mogę powiedzieć że w kwietniu na świat przyjdzie Julka

ma 400 g, wierci się jak oszalała i jest zdrowa jak koń 

Wczoraj na USG wkoncu potwierdziła się dziewczynka. Wiec oficjalnie mogę powiedzieć że w kwietniu na świat przyjdzie Julka
Mój synek wyczekiwany prawie dwa lata. Wszystkie badania porobione i nic więc odpuściliśmy i zaczeliśmy załatwiać wesele. W lipcu na moje urodziny moja przyszła teściowa składając mi życzenia życzyła mi dzidziusia a raczej sobie wnuka no i wykrakała bo wtedy zaszłam w ciąże
reklama
No tak, z innego języka moze byc ciezko przełożyć. W takim razie skupilabym się na tym, żeby w razie czego się nie martwićDrobi, nie wiem dokładnie jakiego ona użyła określenia na to, bo jestem w UK. Przypominało to...kółko. mówiła, żeby się nie martwić... aczkolwiek tez nic nie wspominała na temat leżenia czy jakiegokolwiek specjalnego uważania na siebie. Dodała jeszcze, że jakby się zdarzyło plamienie to mam się nie przejmować...