reklama
Próbowałam dać znać od razu ale forum nie dało mi się zalogować
Dziękuję za trzymanie kciukówwszystko jest w porządku. Dzidzia waży 620-640 gram i widziałam na usg jak ziewa
))) nie dostałam żadnego zdjęcia niestety, lekarka zawsze dodaje je tylko dondokumentacji i trzyma u siebie.
Jedna rzecz mnie lekko zirytowala. .. Ostatnio gin mówił mi ze mam dużo jeść bo nie przybiera na wadze a już trzeba. No i w miesiąc przybyło mi niecałe 3kg. I dziś za to zebrałam lekki opierdzielze za dużo i mam nie podjadac i nie jeść słodyczy itp... Ciekawe jak to zrobić w święta
no i to jest niecałe 3kg od poczatku ciąży ! No i takie czepianie :/
uff ulżyło mi, ze Twoja dzidzunia tyla wagowo ma. Bo myślałam, że tylko moja ma taką wagę - 620 gram dokładnie w 23 tyg. ciąży. Ginka mnie przekonywała, ze to w normie ale jak porównuje się do dziedwczyn tu na forum to moja jest cieżka
a co do tycia w ciazy - to wszedzie czytam, że to baardzo indywidualna rzecz. Myśle, że jak do tej pory przytyłas tylko 3 kg to sciskać pasa lekko możesz zacząc dopiero po świetach. Nie daj się zwariować
Infini to dorodnego masz syneczka
szkoda ze Ci zdjęcia nie dali z 3d.
Mikulinka gratuluję córeczki
Fenika ja tez Startowałam z wagą 58.5 ale przy wzroscie 163a teraz ważę 70 kg... Ale czytajac twój post to tak jakbym czytała siebie hehe
tyle ze mnie się faktycznie ten opierdziel należał. Także ty się w ogóle tymi 3 kg nie przejmuj. Macica, dzidzia i wody swoje też ważą... Jakaś dziwna ta lekarka, że na Ciebie naskoczyla.
Mikulinka gratuluję córeczki
Fenika ja tez Startowałam z wagą 58.5 ale przy wzroscie 163a teraz ważę 70 kg... Ale czytajac twój post to tak jakbym czytała siebie hehe
rsz91
Fanka BB :)
Fenika niepoważna ta lekarka... rozumiem jak ktoś by przytył do tego momentu juz z 15 kg... to jest troche... ale bez przesady.... moj lekarz zawsze jak mnie wazy "szczupła jesteś szczupła" a co wizyte troche wiecej jest... sam moj biust pewie troche wazy.... przeciez to tkanka tłuszczowa...
Czytam książkę " w oczekiwaniu na dziecko " (polecam) tam pisze, że przez całą ciążę zdrowo jest przybrać od 11-19kg... oczywiscie to tez wszystko zalezy od wagi na poczatku ciazy, bo jak ktos ma nawage juz na starcie no to inna bajka...
Czytam książkę " w oczekiwaniu na dziecko " (polecam) tam pisze, że przez całą ciążę zdrowo jest przybrać od 11-19kg... oczywiscie to tez wszystko zalezy od wagi na poczatku ciazy, bo jak ktos ma nawage juz na starcie no to inna bajka...
Ja juz dziewczyny po wizycie
w brzuszku baraszkuje sobie Marcelinka
lekarz stwierdził, że nic tam nie dynda... Ale malutka plecami do przodu i glowkowo ułożona. Więc niestety buzki za bardzo nie zobaczyliśmy tylko lekko z profilu. Waga to juz 650g 
Wszystkie pozostale parametry w normie :-) jak wrócę do domu to wrzucę Wam filmik bo niestety zdjęcia kiepskie.
Wszystkie pozostale parametry w normie :-) jak wrócę do domu to wrzucę Wam filmik bo niestety zdjęcia kiepskie.
reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Spora Marcelinka
Gratuluje córeczki