reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Bo w tym tygodniu to juz kazda dzidzia inaczej wazy ,wagi moga byc zblizone ale nigdy nie bd takie same ,kazdy dzidzius rozwija sie swoim tempem przecierz niektore donoszone ciaze i dzieciaczki rodza sie 2800-3kg a niektore 4-4.5 kg :)

reklama
Klaczek, wrażenia z usg musiały być cudne; takiego przytulaska nosisz:)
Mój znów się zasłaniał, ale pan doktor zobaczył co trzeba i... będzie chłopiec:)Waży więcej niż Twój, bo aż 483,7, mały grubasek:blink:ale co się mu dziwić, jak mama wciąż wcina makarony, białe pieczywo i ciasta. i batoniki. i inne słodycze, no i pizzę... :) Z pomiarów wychodzi 22t1d kość udowa 39,7 więc dość długa, może odziedziczy wzrost po tacie :) bo ja mam jedyne 164 cm.

reklama
Dzięki dziewczyny. Drobi twój faktycznie spory chlopczyk. Mój od początku jest mniejszy. Ale lekarz mowi ze wszystko jest dobrze. Moze jeszcze urośnie. Oby po mnie wzrostu nie odziedziczył bo córka to już widać ze po tacie.
Beata z imieniem to jakiś obłęd. Nic nam nie pasuje. Mąż mówi ze Oliwer a ja ze Aleksander lub Mikołaj. Ależ żadnego nie jestem pewna. Na razie mówimy synuś.
Drobi a wy wybraliście imię juz? W koncu juz wszystkie znamy plec:)

Do góry