• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Beti jak zobaczę pęcherzyk to przynajmniej bede szczęśliwa ze jest na miejscu. Usłyszymy serduszko na pewno <3 jak zobaczę pęcherzyk to potem co tydzień będę chodzić zeby serduszko zobaczyć.

Bellina ja poronilam w grudniu. Poronienia samoistne na samym poczatku ciazy. Bardzo bolalo mnie podbrzusze i pojechalam do internisty. Zrobili mi morfologie i usg brzucha i kazali jechac na ip do szpitala ginekologicznego. Tam sie okazalo, ze jestem w ciazy. Krwawilam. Zostawili mnie ba oddziale bo podejrzewali ciaze pozamaciczna. Teraz okazuje sie, ze ciaza tydzien mlodsza. Pecherzyk ma 0.83 mm. Troche malo i przyrosl tylko 0.2 mm. Za bardzo sie tym wszystkim denerwuje. Spac po nocy nie moge.

Bellina ja poronilam w grudniu. Poronienia samoistne na samym poczatku ciazy. Bardzo bolalo mnie podbrzusze i pojechalam do internisty. Zrobili mi morfologie i usg brzucha i kazali jechac na ip do szpitala ginekologicznego. Tam sie okazalo, ze jestem w ciazy. Krwawilam. Zostawili mnie ba oddziale bo podejrzewali ciaze pozamaciczna. Teraz okazuje sie, ze ciaza tydzien mlodsza. Pecherzyk ma 0.83 mm. Troche malo i przyrosl tylko 0.2 mm. Za bardzo sie tym wszystkim denerwuje. Spac po nocy nie moge.

Rozumiem. Czyli niestety od początku coś się dzieje. Przykro mi. A kiedy ostatnie usg było? Wiesz, że to może być błąd pomiaru. Na tym samym sprzęcie robione, przez tego samego operatora?
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

A pytałam, gdyż zaczęłam się zastanawiać nad sobą, bo to miesiąc różnicy. Ale u mnie zapewne zawiniło TSH, ciąża obumarła w 4tc, a dowiedziałam się w 6tc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry