reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Ewelinka jeśli masz jak się zatrzymywać to jedź. I paluchów to tam nie pchaj, łatwiej o infekcje i po co drażnić szyjke. A upławy są normalne. Dopiero po połogu robi się normalnie.

Ziabusia a w którym tc lekarz stwierdził, że chłopiec ?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W 13 tc. a później jeszcze inny w 18 tc. czyli niedawno. A wczoraj taka niespodzianka. Stwierdził, że na 100 % nie widzi, że to chłopiec i jakoś tak dziwnie się przestawić ;)

A Ewelinka jak się czujesz podczas jazdy autem? Bo ja np średnio o szczerze to ja bym nie jechała tak daleko. Ja jednak w kwestii ciąży to jestem bardzo przeczulona i ostatnio jak mi inna lekarka powiedziała, że mam miękka szyjkę to w ogóle starałam się już prawie nic nie robić.. na szczęście tamta się pomyliła...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W 13 to wróżenie z fusów , no chyba , że na serio super lekarz i bardzo dobry sprzęt ;) w 18tc już można określić płeć, jeśli dziecko dobrze się ułoży. No więc ciężko stwierdzić. Ja bym poczekała do następnej wizyty.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Najdziwniejsze jest to że czuje się cały czas tak samo, no poza tym lekkim napinaniem brzucha, ale myślałam że to normalne. Z jazda samochodem u mnie ok, 2 tygodnie temu byłam też około 400 km od domu i wszystko było dobrze. Ale czuję że to jednak za duże ryzyko teraz...

Ewelinka jedz normalnie... po prostu częste przerwy róbcie ... nie zamartwiaj się wszystko będzie ok.

Ziabusia u nas Joani miała taką niespodziankę. .. w 14tc chłopak a w 18tc jednak dziewczynka i juz potwierdzona na polowkowym ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Zostałam wywołana do tablicy [emoji6] potwierdzam, z chlopca z niby dorodnym siusiakiem jest dziewczynka. Ale niestety w 13 tyg. jrszcze narządy rodne mogą być baaaardzo łudząco przypominajace siusiaka i tu dobry sprzęt nie pomoże ani super lekarz, bo tak u mnie było[emoji3]
Ewelina, jak nasz się stresowac drogą, to lepiej odpuścić, Ty znasz swój organizm i wiesz jak się czujesz czy czuć możesz.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry