reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Agicia super ze wszystko dobrze
a mały nie taki mały ale na tą wagę tez poprawkę trzeba brać bo jest ryzyko błędu
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
a mały nie taki mały ale na tą wagę tez poprawkę trzeba brać bo jest ryzyko błędu
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Agica:)
Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze jednak nie bedzie az tak duży bo planuje rodzic SN ale narazie jestem w szoku
Zobacz załącznik 768058
Zobacz załącznik 768064 A oto moje " maleństwo" 
Wiktorka88 O
Agica mój chłop urodził się ponad 4 kg i 62 cm. Podobno nie było łatwo
Ja ide jutro tez jestem ciekawa jak moja się miewa i ile waży
Ja ide jutro tez jestem ciekawa jak moja się miewa i ile waży
Polozna mi mówiła ze zazwyczaj wielkość macicy równa sie wiekowi ciazy, sprawdziłam i jak mnie mierzyła w 28tc to macica tez miała 28 cm a teraz w 31tc ma 36! Ale uroslam w 3 tygodnie! I nawet usg pokazywało ze jestem w 35 tc fajnie by było przeskoczyć cały miesiąc ale wiem ze termin sie nie zmienił.
reklama
betkaa88
Agica wchodzę jak klikam żeby obejrzeć zdjęcie to wyskakuje mi błąd
ja właśnie odebrałam wyniki i znów magnezu za mało, a mój już opieprz mi dał że kawy więcej pij a ja piję jedną małą do południa...chyba naprawdę muszę odstawić:/ brałam żelazo i magnez i żelazo się poprawiło już jest w normie a magnez 1,72 a min jest 1,90
ja właśnie odebrałam wyniki i znów magnezu za mało, a mój już opieprz mi dał że kawy więcej pij a ja piję jedną małą do południa...chyba naprawdę muszę odstawić:/ brałam żelazo i magnez i żelazo się poprawiło już jest w normie a magnez 1,72 a min jest 1,90